(2016-12-15 ساعت 01:01)samira aslroosta نوشته:(2016-12-15 ساعت 00:41)bhb32 نوشته:(2016-12-14 ساعت 23:51)samira aslroosta نوشته: من متاسفانه کسی رو ندارم چیزی به نامم کنه. به همین خاطر می خوام گواهینامه ام که برای سالهای قبله ری نیو کنم. حساب بانکی و کردیت و دبت کارت بگیرم. کارت کتابخونه و تلفن این مدارک کفایت می کنه؟؟
اينكه بخوايد بريد و برگرديد اصلا ايده جالبي نيست
اينا هدفشون از گرفتن مدارك داميسل اينكه شما ثابت كني امريكا رو به عنوان محل اقامت دائمي انتخاب كردي
آمار ورود و خروج هاتون رو هم دارن
بهترين مدارك داميسلي مثل اجاره نامه رو هم ارائه بديد و برگرديد نتنها قبول نميكنن بلكه كارتون هم عقب ميافته
کاملا درست می فرمایید ولی چاره ای نیست. من هم پسرم مدرسه ای هست هم اینکه تنها نمی تونم زندگی کنم اونجا تا همسرم نیاد. مجبورم بهشون توضیح بدم دیگه. که من باید با خانواده ام برم. و این برام خیلی جالبه که من تو فرم l-864 قید کردم محل سکونتم ایرانه. حالا توکل به خدا. حالا به نظرتون به فرض اینکه اونجا هم بمونم شاید من منزل اقواممون باشم و ماشینم نخرم. اون مدارکی که در بالا گفتم رو بفرستم کفایت می کنه؟
باتوجه به اينكه شما سيتيزن هستيد ممكنه در رابطه با پروندتون خيلي سخت گيري نكنن
اون مداركي كه فرموديد خوبه ولي اينكه كه كافي هست يا نه رو من واقعا نمي دونم
شما رفتيد اونجا هر چي دم دستتون اومد جور كنيد بفرسيد چون واقعا سخته كه يك ماهه بريد مدارك رو هم جور كنيد، ارسال كنيد و باز قبول نكنن
راستش خانم من با اين كه قبل از مصاحبه من 3 ماه آمريكا بود و من روز مصاحبه كپي كارت هاي بانكي و پرينت صورتحساب ها و همچنين مدركي كه از يك سمينار در آمريكا گرفته بود رو بردم ازم قبول نكردن.
به نظرم اگر مي تونيد يه ماشين 2000 يا 3000 دلاري بخريد به نام خودتون بزاريد اونجا باشه.
احتمالا پسرتون رو هم نمي بريد اما اگر مي برديد و يه مدرسه اي ثبت نامش مي كرديد خوب بود
اگر باز هم نشد اين كارا خودتون تو يه كالج ثبت نام كنيد بعد يك ترم Differ كنيد و تو نامه سفارت هم توضيح بديد كه من پسرم وسط سال تحصيلي در ايرانه و به صورت موقت ايران موندم.
ان شاءالله كه مي پذيرن.
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي
دوخطي: 15 دسامبر 2017
او آر: 18 دسامبر 2017
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي
دوخطي: 15 دسامبر 2017