کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مدیکال، مصاحبه و سایر امور مرتبط با سفارت
سلام به همه دوستان
خدمت همه شما عزیزان عرض کنم که نسخه هر کسی با شخص دیگه ممکنه داروهای مشابه داشته باشه ولی یکی نیست!
من خودم تو سفارت دیدم که از دو سه نفر تمکن مالی نخواستند ولی من دو تا برگه تمکن بانکی داشتم و هر دو را از من گرفت، یه چیزهایی هست که حتماً از ما میخواهند شامل شناسنامه ها ، وضعیت خدمت سربازی ، قباله ازدواج و اصل مدارک تحصیلی که طبق تاکید اخیر دوستان از دیپلم تا آخرین مدرک تحصیلی را ترجمه شده بهمراه اصل آن همراه داشته باشید. از بردن پولهای ریز جهت پرداخت هزینه سفارت (نفری 330 دلار) جداً خودداری کنید. از اسکناسهای 50 و 100 دلاری استفاده کنید، الباقی پولتان را حتماً بشما برمیگرداند، اونجا ایران نیست که جای الباقی پولتان آدامس و شکلات و یا چسب زخم بدهند!
هزینه مدیکال نفری 60000 درام میشه که برای افراد بالغ هستش. نفرات زیر 15 سال 50000 درام میشه چون یه آزمایش ندارند.این تست (از اکتبر یه تست جدید بعنوان "مقاربتهای جنسی" اضافه شده)که خارج از بیمارستان موراتسان و به اسم آزمایشگاه Normed هست را تشریف میبرید که هزینه هر نفر 10000 درام میباشد. اگر شما وقت مدیکال خودتان را با دکتر کریستین هماهنگ کرده باشید خیلی خوبه چون منشی خانم دکتر خانمی بنام جنیس هستش و ایشون فارسی را کاملاً مسلطه و تمام راهنمائیهای لازم را توضیح میدهد.
هزینه های ما برای مدیکال بشرح ذیل بود(برای هر نفر):
هزینه عکس از قفسه سینه 8000 درام
هزینه آزمایش خون 2000 درام
هزینه آزمایشات در اتاق خانم دکتر 40000 درام
هزینه آزمایش مقاربتهای جنسی 10000 درام
برای همه عزیزان آرزوی موفقیت دارم
کیس نامبر: ‎2017AS30XX‎
تاریخ رویت قبولی: هفته اول ‎MAY‎
تعداد اعضای کیس: 3
تاریخ شروع فرم: اواسط ‎MAY‎
تاریخ اولین ارسال فرم: ‎26-05-2016‎
تاریخ آخرین ارسال فرم: ‎13-06-2016‎
محل مصاحبه : ایروان 08-12-2016
نتیجه مصاحبه : نقص مدارک AP
Just Do It
پاسخ
تشکر کنندگان: farhhad ، Paniz888 ، copol ، mehdi 11 ، sheghi ، h.mgh ، فرناز٥٧ ، alonak ، a_cute65 ، Mrcivil

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ارمنستان برای مدیکال، مصاحبه و سایر امور مرتبط با سفارت - توسط KORYO - 2016-12-19 ساعت 23:29

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان