2017-01-07 ساعت 13:54
(2017-01-07 ساعت 13:03)bhb32 نوشته:(2017-01-06 ساعت 23:09)علیرضا علیرضا نوشته: سلام دوستان،
من هر چی مطالب مربوط به ثبت نام در courier service center رو میخونم، با توجه به اینکه در بعضی از آنها تناقض وجود داره، متوجه نمیشم برای فرستادن پاسپورت و مدارک دیگر به سفارت ارمنستان وقتی کلییر بشم، چجوری باید در این سیستم ثبت نام کنم. با توجه به اینکه زمان مصاحبه من هنوز این سیستم راه اندازی نشده بوده و قبلا ثبت نام نکردم.
ممنون میشم اگر دقیق راهنمایی بفرمایین. چون در بعضی از نوشته های قبلی اشاره به این شده که گزینه اول را انتخاب کنیم و بعدش به سفارت ایمیل بزنیم ولی در برخی دیگر اشاره شده که گزینه none انتخاب شود.
با تشکر
1. لينك زير رو باز كنين
https://ais.usvisa-info.com/en-am/iv
2. register رو انتخاب كنين
3. گزينه سوم رو انتخاب كنيد
i have received a letter from a consular section with instruction to schedule an immigrant visa appointment
4. مشخصاتتون رو پر ميكنيد
5. مجدد گزينه اي كه در قسمت سوم انتخاب كرديد رو انتخاب مي كنيد
6. كيس نامبر + شماره پاسپورت رو وارد كنيد
باقي مراحل رو چون من كيس نامبر نداشتم وارد كنم ادامه ندادم
با توجه به اينكه من قبلا مراحل رو انجام دادم فكر كنم در اين مرحله تاريخ دقيق مصاحبه شما نمايش داده مي شه
كه خب مسلما تاريخ مصاحبه شما در گذشته بوده
وقتي هم كه كلير شديد باقي مراحل رو ما در خدمت هستيم كه چطور رسيد پستي دريافت كنيد
ممنون از محبتت دوست عزیز،
با توجه به اینکه من هنوز کلییر نشدم، الان می توانم در این قسمت register کنم و یا اینکه باید صبر کنم تا اینکه کیس نامبرم در سایت اعلام بشه و بعد این کارو انجام بدم؟
ممنون