(2017-01-15 ساعت 11:45)Sasa-t نوشته:(2017-01-15 ساعت 01:12)bihkyal نوشته:(2017-01-14 ساعت 21:57)Sasa-t نوشته: دوستان من مصاحبه ام را هفت ماه پیش در ابوظبی دادم و تا الان هیچ آپدیتی نداشتم اما ۱۲ ژانویه برایم از طرف NVC ایمیل اومده اما ایمیل همون ایمیل دعوت به مصاحبه ام هست اونم به همان تاریخ ۹ ژوئن ۲۰۱۶ که تمام شده. به نظرتون این معنیش چی می تونه باشه.... وقتی من مصاحبه ام را رفتم چرا NVC باید همچین ایمیلی برای من و وکیلم بفرسته؟؟؟؟؟ بعد مگه کیس ها بعد مصاحبه هنوز به NVC مربوط میشه مگه نمیوفته دست سفارت؟
سلام :تصمیم گیرنده اصلی مرکز ملی ویزا است یا همان ان وی سی سفارت نقش واسطه و انالیزاتور و بررسی کننده مدارک وگرفتن اثر انگشت که از طریق تشخیص افیسر مهاجرت وتعین لایه های امنیتی توسط افیسر و گزارش کردن ان به NVC یا همان مرکز ملی ویزا که در وزارت خارجه آمریکا میباشد است بعد از ان NVC با توجه به تشخیص افیسر شروع به استعلام لایه های امنیتی که شامل سفارت خانه ها و اجانس های امنیتی مثل cia خزانه داری وغیره وووووووووو میشود را انجام میدهد بعد از گرفتن جواب منفی از استعلام ها یعنی از لحاظ امنیتی موردی ندارد که همان اصطلاح کلیر است سپس NVC دستور صدور ویزا را به سفارت میدهد
ممنون، ولی این ایمیل را چرا فرستادن؟ (صد در صد که این ایمیل اشتباه است) فکر می کنید ممکنه بخوان یه مصاحبه دیگه برای من بزارن ولی تاریخ را اشتباها همان تاریخ قبلی مصاحبه من اعلام کرده ان؟
سلام :من هم فکر میکنم تصادوفی واشتباه فرستادن .چون شما میگویید هفت ماه پیش مصاحبه شده اید .مگر خلافش ثابت شود .بااین حال شما یک ایمیل به سفارت بزنید دال بر اینکه زمان مصاحبه برای شما امده که تاریخ اش گذشته است وجویای دلیلش بشوید .در ضمن از این اشتباه هات در کارهای اداری سفارت امریکا فراوان دیده شده است.
کیس نامبر ANK2014 تایید پرونده در ان وی سی 29 می 2014مصاحبه انکارا تاریخ مصاحبه 23 جون 2015 کلیر19 اپریل2017