2017-01-20 ساعت 15:50
(2017-01-20 ساعت 05:32)Nazem نوشته:(2017-01-19 ساعت 13:49)سيتا نوشته:(2016-02-07 ساعت 17:47)soufia نوشته: خوب این خیلی عالیه که شما همه 5 سال رو اینجا بودید. ما 33 ماه اخیر رو ساکن بودیم ولی 2،5 اول رو رفت و آمد کردیم هر 6 ماه و یکبار بعد از 11 ماه برگشتیم وقتی شرایط لازم رو برای اخذ سیتیزن شدن در وب سایت uscis مطالعه کردم نوشته بودن بیشتر از 6 ماه و کمتر از یکسال پروسه سیتیزن شدن رو دیس کانتی نیو میکنه مگر اینکه مدرکی مانند اجاره خونه یا تکس ریت رن ارایه بدین ! حالا من میخوام با یک وکیل تلفنی مشاوره کنم و بپرسم که چقدر این موضوع میتونه مهم باشه تو کیس ما، دوستان هم اطلاعات واجبه ای داشته باشند ممنون میشم بیان کنند
سلام ، ما هم دقيقا همين طور بوديم، و در مدت اون دو سال مالياتمون به صورت dependent پرداخت شد ولي حالا پرداخت كننده ميگه اين جرمه كه شما نبوديد و من ماليات دادم و تكس ترنسكريپت نميده بهمون، ما هم بايد با وكيل صحبت كنيم.
سلام ، در صورتی که تکس ترنسکریپت رو بهتون نمیدند خودتون می تونید مستقیما از IRS دریافت کنید.
سلام ، ممنون از راهنماييتون ، ولي توي سايتش كه نداد ، بايد اس اس ان طرف رو داشته باشيم.