.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-26 ساعت 07:08
فقط یه سوال، بی بی سی اعلام کرد خبر رو اول و بعدش هم خودش گفت فعلن امضاش معلق شده. حالا چطور میشه دستوری که به امضا نرسیده قابلیت اجرایی پیدا کنه؟ تمام 5 روز قبل هر دستوری ترامپ امضا کرد شوآف کردش و رو به دوربین نشون داد و صدها خبرگذاری و وبسایت اون رو پوشش دادند.
اما این قانون رو رویترز اول اسم ایران رو گذاشته بود ، بعدش نیویورک تایمز به جای ایران اففانستان رو گذاشته . تازه به قول دوستان تو وبسایت خود کاخ سفید هم دستور محدودیت ویزا هنوز قرار نگرفته، فقط متن این قانون در دست خبرگذاریها و وبسایتها هست که دوستان به اشتراک گذاشتند. خوب در این صورت بازم سوال اول....دستوری که هنوز امضا نشده چطور قابلیت اجرایی پیدا میکنه؟؟ نکته اخر .... دوستانی که تجربه دارند در این مورد خواهش میکنم پستی که دیروز اینجا گذاشتم رو یه مطالعه کنن. لینکش رو در پایان این متن میذارم. اینجا به روشنی ویزاها مهاجرتی رو طبق بند 202 قانون مهاجرت از تبعیض ممنوع اعلام کرده. یعنی طبق بند 212 شاید ترامپ بتونه ویزاهای غیر مهاجرتی رو محدود و ممنوع کنه اما طبق بند 202 قانون این حق رو بهش نمیده و تبعیض برای ویزای مهاجرتی بر اساس نژاد، جنسیت، محل تولد و محل زندگی رو به روشنی ممنوع اعلام کرده. از دوستان مدیر و مدیران آشنا به این قوانین خواهش میکنم این قانون رو مطالعه کنن و نظر کارشناسی خودشونو به ما اطلاع بدهند. چون اگر این طور باشه اون وقت این عدم شفافیت هم به نوعی توجیحی براش پیدا میشه. در خود متن این لینک هم به موارد مصرح در قانون با لینک دیگری اشاره شده که کمک به فهم بهتر اون میکنه. امیدوارم دوستان آشنا با قوانین مهاجرت این لینک رو از دست ندهند. این هم از لینکی که خدمتتون عرض کردم
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر |