2010-09-07 ساعت 13:23
(2010-09-07 ساعت 09:52)behzadb57 نوشته: سلام دوستان
من سري قبل توي اسفند يه هفته ددمان بودم
با توجه به اينكه من با تور رفتم( اسمش توره) و هزينه هتل و بليط و . . . اينجا دادم نميدونم هتل برام شبي چند در اومد ولي هر جوري حساب ميكنم كمتر از 100 بايستي آب خورده باشه
ددمان بلوكA و بلوك B داره كه دوميش يكمي ارزونتره
من چون يه كوچولو داشتم زياد نتونستم از امكانات هتل استفاده كنم ولي اينترنتش خيلي مواقع قطع بود و ميگفتن از مركزه و استخر و سناش يه سر كوچك زدم ديدم خيلي جم و جور و كوچيكه كه به نظرم جالب نيومد
ولي صبحانه ميده و از نوع حسابي (سلف سرويس و بسيار متنوع از مواد لبني و خوراكيهاي سرخ شده و . . .
همه رايگان الا بعضي چيزا مثلا آب پرتغال طبيعي ليواني 7 لير بود (دقيق قيمتش يادم نيست)
و در ضمن مجاز نيستيد غذا ببريد داخل هتل
و پرسنل بسيار مودب و مهربوني داره
و لابيش هم پر ايرونيه
توي هر اتاق هم يه گاوصندوقه كه خودت رمز بهش ميدي و امنيت بالايي داره
راستش من 12سپتامبر دوباره دارم ميرم نميخوام زياد هزينه كنم يكي از دوستان ميگفت بعد از ميدون قزلآي (از طرف سفارت) هتلهاي ارزون قيمتي هست كه محيط مناسبي همداره شايد يه دوري اونجا هم بزنم اگه تونستم حتما خبر ميدم
ددمان 8 دقیقه
دنیز اتلانتا 20
بیوک ارشان 11
الیت پلاز 5
اوزیلهان 7
(2010-09-06 ساعت 21:23)king_of_sky نوشته: من و سعید (saeed53) و شوهر خالم (که عضو سایت نیست و منتظر کلیرش هست) میریم هتل ددمان که حدودا اتاق دبل شبی 100 دلار هست (استخر و سونای رایگان داره و اینترنت وایرلس رایگان) اگه کسی میاد این هتل پیغام بده هماهنگ کنیم، من 20 سپتامبر آنکارا هستم و 21 میرم دم سفارت !سلام من يه چيزايي برات نوشتم ولي چون متنت رو پاك كردم از حالت جواب برات خارج شد به هر حال ميتوني قبل از اين ببيني
راستی زمان تقریبی پیاده رفتن (از هتلهایی که بچه ها صحبتشو تو سایت میکردن ) تا سفارت رو از نقشه گوگل پیدا کردم. (البته بطور تقریبی هست)
ددمان 8 دقیقه
دنیز اتلانتا 20
بیوک ارشان 11
الیت پلاز 5
اوزیلهان 7
من و خانمم و دخترم يه هفته ددمان بوديم شايد اطلاعاتم بتونه بهتون كمك كنه
Take care
بهزاد جان مرسی خیلی خوب توضیح دادی در مورد هتل، در مورد استخرش هم حرفت درست هست اما در مقایسه بقیه که ندارن، کاچی به از هیچی

در مورد اینترنت ددمان هم، من که آذر ماه پارسال اونجا بودم ( آخه من 9 ماهه که منتظر کلیرم هستم !