.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-27 ساعت 19:01
(2017-01-27 ساعت 17:57)shabahang92 نوشته: برنامه ی کاملی رو دیدم. بصورت مصنوعی و تابلویی امید واهی میداد انگار که بعد از یک ماه همه چی میشه مثل اول و مرض مهاجرآزاری ترامپ توی این یک ماهه میخوابه. تقصیری هم نداره.وکیله و هر پرونده ای که از دستشون بپره چندهزار دلار به ضررشونه. واقعیت اینه که بلافاصله بعد از صدور فرمان اجرایی ترامپ پروسه ورود اتباع این چند کشور به آمریکا خیلی سخت خواهد شد. این چیزیه که ترامپ صراحتا توی مصاحبه دیروزش هم گفت و نیازی به تفسیر کسی نداره.اونایی که قبلا ویزا گرفتن و سردرگم هستند که اگه برند دیپورت میشن یا نه و همچنین اونایی که توی این یک ماه وقت مصاحبه دارند بهتره بعد از صدور فرمان با سفارت مکاتبه و کسب تکلیف کنند. بعنوان کسی که سه سال درگیر ویزا هستم و خانوادم اون طرف و خودم این طرف گیر کردیم و چندبار سفارت رفتم و دروغهای کنسول در مورد آماده شدن عنقریب ویزا رو شنیدم بهتون اطمینان میدم مشکلات و بلاتکلیفی ها و گرفتاریهای هیچ ایرانی برای کنسول ها و مقامات آمریکایی کمترین اهمیتی نداره. مطمئن باشید آمریکا وبخصوص آمریکای ترامپ چیزی بیشتر از ایران رییس جمهورسابق برای ما ارمغان نداره. بقول معروف قصه ی مهاجرت آمریکا توش خودمون رو کشته بیرونش مردمو قربان امکانش هست یه کم خوشبینانه هم به قضیه نگاه کنید؟ |