.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-28 ساعت 11:55
سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی
چند تا خواهش دارم از همه دوستان واقعی انجمن اول اینکه جنگل آتیش گرفت و تر و خشک با هم میسوزه همه متضرر هستیم چه اون عزیزی که از خانواده به دور افتاده چه دوستی که همه چی رو اینجا صفر کرده و آماده رفتنه و پلی پشت سر نداره و چه دوستان لاتاری که سوا از هزینه هایی که کردن با ارزش ترین سرمایه خود یعنی زمان رو دارن از دست میدن ، پس بیاید بیشتر هوای همدیگر رو داشته باشیم ، هیچ متنی رو بدون منبع معتبر انتشار ندیم و در هنگام پست گذاشتن منبع رو هم لحاظ کنیم و هر پستی رو با دقت بخونیم چون اینجوری فقط تاپیک شلوغ میشه وفقط سردرگمی بیشتر میشه و این برای هیچ کس خوب نیست . دوم اینکه الان که این تعداد دوست تو انجمن و این تاپیک فعال هستن بیاید تجربیات و اتفاقات پیش روی خودمون رو به اشتراک بزاریم مثل کامل کردن امضا و تشریح مراحل بعد که چه اتفاقی برامون افتاد ، این باعث آرامش و آگاهی بیشتر میشه بعد یه پیشنهاد دارم ، نمیدونم درسته یا غیر کارشناسی کمی صبر کنیم و ببینیم اگه راه حل ارایه اطلاعات پیشینه افراد هست ، الان که وزیر امور خارجه ما و یک سری در فضای مجازی هستند ، همگی با اکثریت حضور در یک مسیر بخواهیم که به نوعی با توجه به سیاست کاری خودشان راه حلی براش پیدا کنند و به نوعی همکاری کنند این موضوع الان تا این حد هست و اگر همینطور پیش روی کنه به خود آقایون بالا هم میرسه حالا اگه دوستان و مدیران نظر کارشناسی بهتری دارند من در خدمتم فقط نظرات بنده حقیر بود ، برداشت دیگری نشه ارادتمند همه اعضای واقعی و مهربان هستم
3 may : ?
c/n : +6000 ds_260 : 20 may Resubmit : 09 nov Current : April Interview : 16 jun Embassy : ank >>>abudhabi Status : in transit نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست. «خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش ای بخشاینده مهربان. تشکر کنندگان: victor2017 ، aazitaa ، zamini1975 ، onasiss ، nikniknik ، mrticoen ، smohammadi ، bhb32 ، armehraboon ، mostafa2017 ، alireza_guitar ، afshin14753
|