.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من هم پس از مدت ها غیبت لازم دونستم دوباره به انجمن خوب مهاجر سرا مجددا سر بزنم و اطلاع رسانی کنم متاسفانه مادر من همین امروز در فرودگاه هیترو لندن و با توجه به داشتن ویزای مهاجرتی IR-5 آمریکا، با مشکل مواجه شدند و اجازه پرواز از انگلیس به آمریکا را ندادند با توجه به تمامی پیگیری هایی که من از صبح داشتم و با مسولین بریتیش ایرویز و DHS صحبت کردم اجازه ورد صادر نشد و مجبور شدم که مقصد مادرم را به ونکوور کانادا تغییر بدم البته لازم به ذکر است که مادرم ویزای مالتیپل کانادا دارند. فعلا هم در هتل فرودگاه لندن هستند تا فردا بعداز ظهر به مقصد ونکوور حرکت کند. در طی روزهای آینده هم پیگیری های لازم را از طریق وکیل و سناتورها انجام خواهم داد. تمامی نتایج را هم خدمت شما دوستان عزیز اعلام خواهم کرد. موفق و سربلند باشید.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
|