.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-29 ساعت 12:16
(2017-01-29 ساعت 09:12)Phoenix7 نوشته:(2017-01-29 ساعت 01:05)Hadi_20 نوشته:(2017-01-28 ساعت 23:59)Phoenix7 نوشته:اون 6 تا نخاله هم که میگید مثل ما کشورند و مردمشون هم حق دارند مثل ما در صلح و صفا و آزادی زندگی کنندبا این طرز تفکر می خواید برید آمریکا؟ معلومه که اون چیزایی که نوشتم حسابی عصبانیت کرده.چرا فکر می کنی من افغانی هستم.چون هیچ وقت باور نداری که یک ملیت ایرانی بیاد از یک ملیت غیر خودش دفاع کنه و از ظلم هایی که گاها بهشون میشه دفاع کنه و اگر اینکارو کرد حتما همون ملیت رو داره و اصلا همچین چیزی امکان نداره که ایرانی باشه؟ شما حتی آدم عجول و از پیش قضاوت کننده ای هستید جوری که یک نسبتی رو به من میدید قبل اینکه مطمئن بشید و از روی اون شروع به به حرف زدن و نتیجه گیری می کنید.حرفهایی که در مورد افغان ها یا سایر کشورها زدی هم گفته های منو بیشتر ثابت می کنه. اول به کشورهای دیگر احترام بزارید تا انتظار داشته باشید به کشور شما احترام بزارند. خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: setaree
|