.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-31 ساعت 22:39
(2017-01-31 ساعت 22:23)Phoenix7 نوشته:(2017-01-31 ساعت 21:48)tabangigs نوشته: من تعجب میکنم ی تعدادی از دوستان اینجا پست میزارن ادم میخونه یاد اون یارو تو گالیور میفته گه همش میگفتم من میدونستم همه چی خراب میشه خخخخخخخ چقدر ازین افراد بین دوستان داریم فکر نمیکردم انقدر تعدادشان زیاد باشه لطفاً عزیزانی گه میخانه پست بزارن بگم من میدونستم همه چی خراب میشه سعی کنند پست نزارن فقط مطالب بقیه دوستان رو مطالعه کنن این میدونستماشونو برای دوستان فضای حقیقی بگن نه اینجا تو فضای مجازی عزیزانی گه موافق هستن با من ی اعلام امادگی بکنن لطفاً ؛) اره بابا سرخودمونم میتونن شیره بمالیم نمیگم فضای مجازی و تبدیل به فضای حقیقی کنیم!!! میگم فضای مجازی رو دیگه تبدیل به فضای حقیقی نکنیم اینها معنیشون باهم فرق داره بخون جمله رو دوباره متوجه فرقش میشی دوست خوبم دقیقا منظورم همینه گه شما میگی وقتی تو فضای حقیقی به اندازه کافیست اعصابمون خورد شده چه کاریه تو فضای مجازی هم خودمون کمک کنیم موهامون بیشتر سفید بشه!!؟ تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red ، mostafa2017
|