.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-31 ساعت 23:28
سلام به دوستای عزیزم
از تک تک دوستانی که اخبار بروز و البته درست رو به ما هم منتقل میکنند بسیار سپاسگزارم. آرزو میکنم که همه ما به آرزوهامون که حتما زندگی بهتر و شادتری هست برسیم. دنیای عجیبه ی. تا چند روز پیش فقط منتظر اتمام دوره AP بودم و حالا آرزو دارم به حالت قبلی برگردم. این حوادث روزهای اخیر نشون داد که به هیچ وجه نمیشه آینده رو پیش بینی کرد پس جدال در خصوص شدن یا نشدن اتفاقی نامعلوم بی فایده هست. امید واهی دادن همانقدر اشتباه هست که مایوس بودن قبل از وقوع اتفاق. پس لزومی ندارد به یکدیگر اثبات کنیم که "خواهد شد" یا "نخواهد شد" به هرحال قصد همه ما رفتن بوده و هست و همواره همه سعی کردیم تا موفق شویم در نتیجه همه در یک جبهه هستیم. آنچه که به عهده ما بود رو به درستی انجام دادیم اما همه چیز در محدوده اختیارات ما نیست و به خداوند ، هستی ، سرنوشت و هرچیز دیگری که به آن معتقد هستید بستگی دارد. من از صمیم قلب برای همه ما آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که خدا ما رو یاری کنه. انشاالله چون سرآمد دولت شب های وصل بگذرد ایام هجران نیز هم شاد و پر انرژی باشید یا حق
Case number : 2017AS30**
رویت قبولی 4 May ارسال فرم 6 Jun کارنت 11 October ایمیل از کی سی سی جهت نامه دوم 14 October زمان مصاحبه 29 December محل مصاحبه : آنکارا که به ایروان تغییر یافت برنده : یک نفر سربازی : ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی مشغول در شرکت خصوصی تحصیلات : کارشناسی نتیجه AP دریافت ویزا 23 jun ما و می و زاهدان و تقوا. تا یار سر کدام دارد تشکر کنندگان: Mrs.sara ، nssm ، bhb32 ، ziziii ، ....مهرشاد.... ، واهيك آقاجاني ، alireza_guitar ، armehraboon ، victor2017 ، mostafa2017 ، nazanin.ph
|