.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-01 ساعت 11:05
جان کلی، وزیر امنیت میهن: من می خواهم روشن کنم که فرمان اجرایی اخیر به چه معناست و به چه معنا نیست. این فرمان منع مسافرت یا سفر نیست. این یک بند موقتی است که به ما اجازه می دهد روند بررسی کنونی برای ویزا و پناهندگان را بهتر کنیم.
در ۳۰ روز آینده ما نقاط ضعف و قوت سیستم مهاجرت مان را که سخاوتمندانه ترین در جهان است ارزیابی و تجزیه و تحلیل خواهیم کرد. ما سپس به شرکای خارجی مان ۶۰ روز زمان خواهیم داد تا با مقررات امنیت ملی ما همکاری کنند. بدین ترتیب ما می توانیم تضمین کنیم که سیستم آن گونه که باید کار می کند و آن حفاظت از مردم آمریکاست. تکرار می کنم این یک منع برای مسلمانان نیست. هدف وزارت امنیت میهن حفاظت از مردم آمریکا، میهن مان، ارزش هایمان و آزادی ادیان که یکی از اساسی ترین ارزش هایی است که ما به آن ارج می نهیم، است.
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: armehraboon ، victor2017 ، bhb32 ، mulan1979
|