کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند
نقل قول:به نظرم يكم زيادي جدي گرفتين اين آمريكائي هارو
ببينين دوستان ، ما همه يه حقي داريم و اونها هم جزء وظيفه شون هست كه پاسخگو باشن ، توي سفارت يا خود كي سي سي اونها دارن براي اينكه كارهاي ما رو انجام بدن حقوق مي گيرن ، پس اينقدر از عصبانيت يا اينكه ايرانيها بعداً رو اذيت كنن صحبت نكنين ، تازه دلشون بخواد كه آدماي تحصيل كرده ايران بخوان برن اونجا و مملكت اونارو آباد كنن
باور كنين اينقدر ممالك عقب افتاده تر و بد بخت تر از ما وجود داره كه اونها هيچ موقع اينطور پيگيري ها رو امتياز منفي به حساب نميارن ، اگر يه سري به تاپيك هاي همين مهاجر سرا بزنين ، متوجه ميشين كه اونا دوست دارن كه كسي كارشو پيگيري كنه و به اصطلاح بي خيال نباشه
پيشنهاد مي كنم يه سري به تاپيك كليرنس 2010 بزنين ، خود سفارت جواب داده كه هفته آخر سپتامبر بياين سفارت كه كاراتون رو دقيقه 90 انجام بديم !!! به نظرتون اين يعني اينكه ما از دست پيگيري هاتون خسته شديم ؟ منكه همچين برداشتي ندارم
راستي يه سئوال ، آيا كي سي سي يا سفارت مستقيماً خودشون اطلاع رساني كردن كه تا سپتامبر دست نگه دارين ؟ يا اين شنيده هاي ما از دوستامونه؟ تا جائي كه من مي دونم اونا هيچ حرفي نمي زنن و جوابي به افرادي كه كيس نامبر ندارن نمي دن
فكر كليرنس كه شامل همه ما ايروني ها ميشه رو كردين ، فرض كنين از بين ما كيس نامبر هاي پائين وجود داشته باشن ، هر يك ماهي كه مصاحبه عقب بيفته ، اونوقت جواب كليرنس هم عقب خواهد افتاد و خلاصه استرس خودمون بيشتر ميشه ، حالا دوستائي كه دوست دارن صبر كنن بسم الله
ارادتمند همه بچه هاي نگرون و غير نگرون مهاجر سرا ، علي

عزیز این که کاملا مشخص هست وقتی‌ کی سی‌ سی‌ بدونه کیس نامبر جواب مارو نمیده می‌خواهید سفارت با اون همه مشغله کاری که دارن پاسخ بدن من که شک دارم
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند - توسط SALAR110 - 2010-09-08 ساعت 09:19

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان