.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
من نمیخوام نا امید کنم دوستان رو، ولی کلا واقعیت این است که کلا چند دسته بودند که باعث می شدند حتما حکم لغو بشه:
1- کسایی که گرین کارت داشتند. این افراد قانونی اقامت دائم دارند، پس میتونن شکایت کنند که چرا ما نباید وارد بشیم. 2- کسانی که تابعیت یک کشور دیگر را دارند. کشوری که این افراد از آن تابعیت دارند چون قانونا شهروند آن کشور نیز میشوند، شکایت میکنند که چرا شهروند ما را به کشورتون راه نمی دید. 3- کسانی که ویزا دارند. 4- مساله تبعیض نژادی و نقض حقوق بشر و راه ندادن افراد به کشور. مورد 1 و 2 توی چند روز اخیر چون باعث میشد 100% حکم لغو بشه، خیلی سریع از دستور خارج شد. مورد 3 احتمالش هست که توی هفته های آینده مشکلش حل بشه و بگن کسانی که ویزا بهشون دادیم، دوباره چک میکنیم و در صورت ایراد نداشتن میتونن بیان. مورد 4 خودش همان بحثی هست که قانون کنگره رو نقض میکنه و خیلی ها دارن طبق اون میرن جلو برای شکایت. حتی کمپانی گوگل 4$ میلیون داده برای شکایت و لغو این دستور. ولی معلوم نیست چی میشه. در کل سعی خودشون بر این هست که این قانون لغو نشه. ولی شکایات مردمی و حتی شکایت ایالت ها خیلی زیاد هست. اخبار دیگه اینکه سناتور های دموکرات دیروز رو کلا نرفتن برای رای دادن به افرادی که ترامپ برای کابینش انتخاب میخواد بکنه. امروز هم اولش نرفتن که دیگه جمهوری خواه ها به یک نفر خودشون رای کامل دادن و تایید کردند. بعدش دموکرات ها هم رفتن و همشون با هم رای منفی دادند. کلا مخالفت زیاد هست. ولی آینده معلوم نیست.
کیس: 2017AS30XX
تعداد اعضاء : دو نفر تاریخ مشاهده نتیجه: 5 May تاریخ ارسال فرم: 17 May کارنت شدن کیس: 14 Oct محل مصاحبه: آنکارا تغییر توسط خودم به ابوظبی تاریخ مصاحبه: 8 Dec نتیجه: A.P تاریخ Clear شدن: 8 Feb تاریخ صدور ویزا: 21 Feb تاریخ ورود به آمریکا: Mar 2 |