.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-05 ساعت 14:49
(2017-02-05 ساعت 14:34)Persischer نوشته:(2017-02-05 ساعت 14:20)Saeed rezaee نوشته: دوستان درخواست تجدید نظر دولت برای حکم قاضی سیاتل رد شد یه هورای بزرگ بکشید هورررررررررا من با نظر شما و يامي موافقم ولي به نظرم زياد كاري از دستشون بر نمياد چون ما ايراني ها هميشه سخت ترين كليرنيس شامل حالمون شده خيلي ها چند سال درگير كليرنس بودن ديگه از اين سخت تر مي خوان چيكار كنند فرآيند كليرنس تعريف شده هستش مگر اينكه ساز و كار ديگه اي رو تعريف كنند كه از اين سخت تر امكان پذير نيست انواع كليرنس شامل موراد زير هست كه معمولا بخشي از اونها شامل حال بيشتر ايراني ها ميشه Visas Mantis : potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology * Visas Bear: for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families Visas Donkey: name hits, certain nationalities Visas Merlin: for refugees and asylees Visas Eagle: certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam Visas Condor: certain nationalities, introduced in January 2002 Visas Hawk: for immigrant visas Visas Horse: diplomatic visa holders of certain nationalities Visas Pegasus: officials of Commonwealth of Independent States تقريبا از تمام سازمان هاي امنيتي وضعيت ما رو استعلام مي كنند تمام مقالات علمي مون رو بررسي مي كنند سوابق فضاي مجازيمون رو بررسي مي كنند ديگه ما چيزي واسه پنهان كردن نداريم من خيلي اميدوارم كه شرايط به حالت اول برگرده من خيلي اميدوارم كه اين تهديد، باعث دوستي بيشتر بين مردم ايران و آمريكا بشه شما هم اميدوار باشيد تشکر کنندگان: gbtm ، Mrs.sara ، bhb32 ، mulan1979 ، victor2017 ، mrticoen ، alireza_guitar ، feidom30 ، mostafa2017 ، علیا
|