2017-02-05 ساعت 23:08
(2017-02-05 ساعت 17:40)m_vaziran نوشته:(2017-02-05 ساعت 15:53)faya نوشته:سلام جناب فايا عزيز ، تبريك ! منهم ايميل كليري قبل از فرمان پرزيدنت برام اومد و مديكال را هم دادم و منتظر جوابش هستم ، بنظر شما در اين شرايط ميشه مدارك و پاسها رو به پست جهت صدور ويزا تحويل داد !؟(2017-02-05 ساعت 15:28)Sasa-t نوشته: جالبه فایا جان... مرسی از اطلاعاتت ممنون. فقط صفحه اولشو فرستادی براشون دیگه؟ مشکلی پیش نیامد اینکه من جایی خوندم میگن مراحل اداریتون ممکنه طولانی تر بشه بخاطر تعویض پاسپورت.. چند وقت قبل از اعلام کیلیر شدنتون پاسپورت عوض کردین؟
سلام عزيزم
نه مشكلي پيش نمي آيد. من هم از بعضي پست هاي دوستان شنيده بودم كه تاخير در مراحل اداري پيش مياد ولي اينطور نيست.
حدود يك ماه ونيم بعدش كليير شدم. صفحه اول را اسكن كن و با ايميلي كه برايشان مي فرستي ارسال كن.خودشان مي دانند با اين روند كلييري خيلي ها اين مورد برايشان پيش مي آيد. فقط حتما زودتر اقدام كن چون اين ممنوعيت برداشته شده و با توجه به زمان مصاحبه و كلييري من و شما احتمالا جوابتان طي يكي دو ماه آينده حتما مي ايد.
باتوجه به اینکه احتمال دادم بیشتر از یک هفته شاید pick up طول بکشه برگشتم ایران و از طریق آزانس هواپیمایی اقدام کردم که البته قراره فردا مدارک برسه . اگر الان تصمیم به برگشت به ایران را ندارید بنظر من خودتان مدارک را پست کنید. بااینحال می تونید با سفارت تماس بگیرید. من واقعا خودم از شرایط بوجود آمده گیج شدم. با تصمیم الان فکر کنم هرچه زودتر ویزا را بگیرید بهتره. در هرصورت بستگی به شرایط خودتون داره .