2017-02-17 ساعت 12:16
(2016-08-25 ساعت 14:19)niopdc نوشته:امکان باطل شدن مورد عکس این موضوع هم هست؟ مثلا جدانشده باشن ولی گزینه طلاق گرفته رو پرکنن ولی بعد از ارسال مدارک و قبل از 260 جدا بشن و همون فردی که فرم رو پرکرده برنده لاتاری باشه. یعنی دروغی گفته نشده فقط زمان طلاق بعداز برنده شدن لاتاری ثبت شده.(2016-08-25 ساعت 13:39)shatsi نوشته:(2016-06-13 ساعت 03:02)Rezakr نوشته: سلام و عرض ادب
من پارسال برای لاتاری 2017 اقدام کردم با کسی تو رابطه ازدواج بودم . اسم اونم در فرم بعنوان همسرم پر کردن و یک فرم هم برای اون پر کردم و اسم خودمو بعنوان همسرش پر کردم و ما تا الان با هم ازدواج نکردیم و الان اسم اون خانم برنده شده ، الان ما باید باهم ازدواج کنیم (یعنی عقد رسمی)و بعد فروم رو به kcc بفرستیم یا نیازی به ازدواج نیست و منم میتونم باهاش برم ؟ حدود ٤ سال در با هم هستيم ممنون میشم کمکم کنین
چون سوالت تخصصی است جواب میدهم تا برای شما کمکی باشد ، شما ازدواج کنید و بتاریخ جدید فرمهاتون را دوباره ادیت ، تکمیل و ارسال کنید .تجربه نشان داده مشکل حل میشود.
سلام بر شما
چون شما در حین ثبت نام ازذواج نکرده بودید ولی فرم بصورت ازدواجی پر کردید کیس خانوم شما بخاطر عدم صذاقت باطل میباشد.