.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-17 ساعت 19:00
(2017-02-17 ساعت 13:46)sayhoon نوشته:(2017-02-17 ساعت 05:23)yami نوشته:(2017-02-17 ساعت 03:58)sayhoon نوشته: من نمیدونم این ترامپ چه دشمنی با ایران داره، هر چهار کلمه ای که از دهنش بیرون میاد، سه تاش در مورد دشمنی با ایرانه. کلیت فرمایش شما را قبول دارم. متاسفانه در صحنه سیاست همیشه از قدیم زور گفتن و ناعدالتی بوده و خواهد بود. آیا اینکه آمریکا در سیاست داخلی ایران دخالت منفی کرده و ایران هم با قوه قهره میتونه واکنش نشون بده، این شدنی نیست. ممکنه زورش نرسه اما یک کشور کوچک هم میتونه افکار عمومی جهان رو با خودش همراه کنه. همانگونه که در ماجرای فرمان اجرایی دیدیم چطور افکار عمومی میتونن به ملت و کشوری کمک کنند، بر عکسشم صادقه. تندروهای آمریکا مطمئنا برای اثبات حرفهاشون دوست دارند که صحنه هایی مشابه آنچه گفتم رو بعنوان مدرک استفاده کنند و بجز خود ما کس دیگری نمیتونست این اب رو به اسیابشون بریزه و افکار عمومی رو باهاشون همراه کنه. البته همه اینا یک طرف و اگر کشوری بتونه مقابل به مثل بکنه حقش براش محفوظه (مثلا ایرانم دولت قانونی آمریکا رو ساقط کنه!) اما وقتی شدنی نیست باید با پنبه سر ببره. |