.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-17 ساعت 20:06
(2017-02-17 ساعت 18:44)yami نوشته:(2017-02-17 ساعت 09:06)amirhoseinc نوشته:(2017-02-17 ساعت 08:37)yami نوشته: منبع اینترنت:دوست عزيز شما خيلي تلاش دارين راي خودتون به استادو توجيه كنيد. كلينتون اصلا كانديداي ايده آل نبود ولي به نظر من اون چيزي كه شما ميگيد در مورد درايت سياسي و عدم منافع شخصي كاملا بر عكس هست. ترامپ انتخابات رو برد چون Rust belt اونو براي اقتصاد بهتر ميدونست و تغيير ميخواست. يه چيزي كه من متوجه نميشم حمايت ايراني هاست از ترامپ چون من قبول ندارم كه ترامپ racist هست ولي صحبتاش خيلي از racist هارو تحريك كرده و من خودم به شخصه برخورد بد ديدم بعد از انتخابات اونم تو شركت مهندسي. ولي خوب فكر كنم بهتره اين بحثو ادامه نديم چون الان دوستان ما مشكلات مهمتري دارند و من اميدوارم قانون جديد كسيرو اذيت نكنه.
لاتاري ٢٠١٣
تشکر کنندگان: zamini1975 ، nikniknik ، فام مج ، mulan1979 ، Persischer ، Bboys_s
|