موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-17 ساعت 12:35)عاطفه بانو نوشته: (2017-02-14 ساعت 18:57)a_cute65 نوشته: با سلام
وقت بخیر
عزیزان در ابتدا محبّت کنید امضاهاتون رو تکمیل بفرمایید .
( اگر هم نمیدونید چطور میشه این کار رو انجام داد حتماً اطلاع بدید دوستان خوشحال میشن بتونن به شما کمک کنند )
سپاس بیکران هموطن .
راجع به پروسه اداری ( AP ) هیچ کسی نمیتونه نظر بده که چقدر زمان بره و یک روند هستش که می بایست طی بشه .
شما اگه 3 ماه از مصاحبتون میگذره می بایست به سفارت مربوطه ایمیل بدید و کماکان منتظر بمونید که ان شاء الله کلییر شید .
تا پایان سپتامبر زمان زیادی باقی هست و به هیچ وجه از این مسئله نگران نباشید که بهتون ویزا نمیدن .
تا جایی که میتونید مثبت به مسائل نگاه کنید و بگذارید دوستان از انرژی مثبت شما بهره ببرند .
وقتی که من و شما و دوستان بخوایم اینقدر مظطرب برخورد کنیم نه تنها خودمون رو ناراحت می کنیم بلکه باعث میشیم که دوستانی که مصاحبه شون برای ماه های آخر هستش بیشتر احساس نا امنی و نگرانی کنند .
سپاس بخاطر شکیبایی شما و بچه های با محبّت مهاجرسرا .
دوستان با کلیک بر روی گزینه تشکّر به همدیگه کمک کنیم برای انتشار مطالب بهتر .
در پناه خدا .
#تجربه#
سلام برشما
من کیس نامبر زیر 500 دارم ولی تازه ماه مارچ دعوت به مصاحبه شدم. ترس دارم ازAP . امکان داره راهنماییم کنین چرا AP میدن؟ از نوع سوال و جوابهاست یا به موضوع کار دولتی فررد یا سربازی اقایون هستش؟ چون من کار نمیکنم و دخترم و مشکل سربازی ندارم
با سلام
وقت بخیر
درسته که کیس نامبر شما زیر عدد 500 هستش ولی فرم DS-260 رو خیلی دیر کانفیرم کردید .
پاسخ سوال شمارو به صورت خصوصی ارسال کردم . در قسمت کنترل پنل به قسمت پیام های خصوصی برید و پیام های دریافتی رو چک کنید
سپاس بیکران
به امید خدا
Case Number : AS000014$$
+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
+ ارسال فرم : May 17
+ سفارت : ایروان
+ دریافت نامه دوم September 23 :
+ تاریخ مصاحبه November :
+ نتیجه مصاحبه : AP