کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند
سلام دوستان عزیز
بسیار خوشحالم که دوستان دیگری از طریق ایمیل کیس نامبرشون رو دریافت کردن و به درستی صحبت های من رسیدن.
عزیزان
من 2 هفته قبل که ایمیل دریافت کردم همون شب با KCC تلفنی تماس گرفتم و برای اولین بار کیس نامبرمو گفتم اونا هم جواب دادن که (البته باز هم برای اولین بار) که مدارکم رسیده ونیاز به ارسال فرمهای جدید با کیس نامبر نیست. البته همون ایمیل دریافتی رو من برای خودشون فوروارد کردم که کیس نامبرم و فرمامو تایید کردن (بعد از 2 روز) .
بازهم تبریک دوستان و اونهایی که هنوز دریافت نکردن خیالشون راحت که به زودی خبرهای خوبی دریافت میکنن.
و اگه باز هم سانسور نشم!!! یه گلایه از مدیر تاپیک که در 2هفته قبل جواب پیام های منو که برای روشن شدن وضعیت دوستان بود ندادن و حتی
پیام مفصلی که به علت مشغله زیاد خودم دیروزصبح زود برای اطلاع رسانی به دوستان نوشتم سانسور کردن(تنها کسی که شاهد دارمtaraneh@miniبودن که خوندن و تشکر هم کردن) و به قول خودشون مطلبم سندیت ندارد و ...
لذا از ایشون می خوام که جوابیه دیروز من رو که مفصل هم هست مجددا برای اطلاع رسانی بهتر دوستان در سایت بگذارند و علتی که منو متهم به شایعه پراکنی البته بدون بررسی کردن رو بگن؟؟؟
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند - توسط ARS@lan - 2010-09-10 ساعت 08:40

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان