قبل گرین کارت برای خروج باید اقدام به گرفتن کارت اجازه خروج بکنین همزمان با درخواست گرین کارت ، البته من نگرفتم، بقیه که انجام دادن شاید بهتر بتونن کمک کنن . ازدواجی یا نامزدی از تاریخ گرین کارت سه سال بعدش ( البته نود روز زودتر ) برای سیتیزنی میشه اقدام کرد ، اگه نامزدی بیاین تا گرین کارت اول رو بگیرین چند ماهی طول میکشه ، برای من هشت ماه طول کشید ، از اون تاریخ تا سه سال بعدش باید صبر کنین ، از تاریخ گرین کارت سه سال طول کشید ،( نه از زمان ورود یا تاریح ازدواج)، گرین کارت دوم مهم نیست چنین قانونی وجود نداره ، فقط چون اولی دوساله هست باید حتما بعدی رو اقدام کنین که غیرقانونی نباشین و اقامتتون قانونی باشه ضمن اینکه تو مراسم سیتیزنی گرین کارت رو ازتون میگیرن پس باید حتما دومی رو بگیرین که ده ساله هست ، من کاملا بموقع اقدام میکردم و اگه دیرتر کاری انجام شده بخاطر روند کارهای اداری خود امریکاست . امیدوارم جوابم واضح باشه ، موفق باشین
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مراحل سیتیزن شدن
|
تشکر کنندگان: storagemeter ، hasti1985 ، محبوبه. 68
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان