2017-03-25 ساعت 20:08
(2017-03-25 ساعت 03:15)lordsaroman نوشته:(2017-03-25 ساعت 03:02)m_star نوشته: با تشکر فراوان بابت به اشتراک گذاشتن تجربیات و اطلاعات مفیدتون.
ما درجولای 2012 گرین کارت گرفتیم و پس از یک اقامت دوماهه در آمریکا و افتتاح حساب بانکی و ...با اخذ مجوز دوساله - پاس سفید (re-entry permit) به ایران برگشتیم. بعد ازدو سال (یعنی درجولای 2014 ) مجدد به آمریکا اومدیم و تا الان در اینجا زندگی میکنیم ( البته دوتا مسافرت دوماهه هم در این مدت به ایران داشتیم) . و اما سوالی که دارم:
با توجه به اینکه در جولای 2017 از زمان اخذ گرین کارتمان 5 سال کامل خواهد گذشت ودراین مدت حداقل 32 ماه در آمریکا زندگی خواهیم کرد, آیا در جولای 2017 مجاز هستیم برای سیتی زن شدن اقدام کنیم؟
اگه بخوام خلاصه تر سئوالم رو بپرسم :
آیا اون مدت دو سالی که با مجوز دو ساله پاس سفید خارج از آمریکا بودیم جزو دوره 5 ساله حساب میشه یا باید دو سال دیگه هم صبر کنیم؟
ممنون میشم اگه کسی از دوستان چنین تجربه ای داشته و یا اطلاعی در این رابطه داره پاسخ سئوالم رو بده.
سلام. شما زودترین زمانی که می تونی برای سیتیزن شیپی اقدام کنی جولای 2018 هست. (تاکید می کنم: نه جولای 2017 و نه جولای 2019)
طبق قانون 4 سال و 1 روز بعد از شکسته شدن continuous residency. پست های قبلی من رو اگه کامل مطالعه کنید مفصلا در مورد continuous residency و نحوه ی شکسته شدن اون صحبت کردم.
بسیار ممنونم از راهنمائیتون.
نمیشه دو- سه ماه جلوتر از جولای 2018 اپلای کرد؟ ( بعضی از دوستامون چند ماهی قبل از تکمیل دوره لازم این کار رو کردن و سیتیزن شدن )