(2010-09-11 ساعت 16:27)a_mehr نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامیاین جوابی که بهتون میدم بر مبنای تجربه شخصی و تحقیق در دوبی هست.
من تازه این انجمن رو پیدا کردم و عضو شدم.
امیدوارم چیزهای زیادی یاد بگیرم و اگرم چیزی بارم باشه یاد بدم.
سوال اول :
می خوام یه شرکت توی دوبی ثبت کنم
شرایطش چیه؟ یعنی چکار باید بکنم؟
وقتی سوال اول رو چواب دادین سوال 2
کدام گزینه بهتر است؟
توی دوبی یه شرکت ثبت کنم یا این که نمایندگی یه شرکت ایرانی رو توی دوبی بزنم.؟
پیشاپیش ممنون از پاسخهاتون.
پایدار باشید.
علت این کارتون چی هست؟؟ یعنی صرفا" برای اخذ اقامت 3ساله میخواهید اینکار رو بکنید یا برای بیزنس و درامد؟
برای راه اول یعنی اخذ اقامت 3ساله : نیازی نیست شرکت ثبت کنید فقط کافیه ویزای کارمندی بگیرید و میشید کارمند یک عرب که در اون صورت هم بهتون اقامت 3ساله میدن و نیازی به خرج و هزینه اضافی نیست که مجبور باشید حتما" شرکت ثبت کنید فقط این روش شرایط خاص خودش رو داره.
اگر تصمیم بر کار جدی و کسب درامد دارید شرایط ثبت شرکت در دوبی به این صورت هست که حتما" باید با یک عرب شریک بشید و 51 سهم از شرکت برای شماست و 49سهم هم برای شریک عربتون و اکثرا" هم یک پولی میگیرند و دیگه پیداشون نمیشه مگر اینکه باهاشون کار داشته باشید یا اینکه مشکلی ایجاد بشه و نیاز باشه که بهتون کمک کنند(سوری هست!!)
در حالت عادی اگر به روزنامه های همشهری نگاهی بیندازید متوجه میشید که خیلیها اینکار رو براتون انجام میدن و براتون هم ویزای کارمندی میگیرن و هم میتونند ثبت شرکت کنند , نکته ای برای ثبت شرکت خیلی باید بهش توجه کنید این هست که حتما" موقع اخذ قرار داد (اگر قرار هست شرکیتون فقط یک پولی بگیره و بره!) باید حتما" موقع تنظیم قرار داد تمام موقعیتهایی که شخص مقابل میتونه مدعی بشه که سودش با شما نصف هست و ...رو باید موقع عقد قرار داد ازش بگیرید یعنی باید سعی کنید تمام مساعل رو خودتون به عهده بگیرید و شریک عربتون رو محدود کنید. اکثرا" همونهایی که تو روزنامه برای اینجور مساعل اگهی میدن تمام اینکارها رو با دقت براتون انجام میدن.
نکته ای که باید بهش توجه کنید این هست که اگر قرار باشه ثبت شرکت در شارجه و یا عجمان باشه به هیچ عنوان حق ندارید در دوبی کار کنید یعنی موقع عقد قرار داد هواستون باشه که حتما" ذکر بشه شرکت مورد نظر در دوبی ثبت بشه نه جای دیگه. شما چه تو دوبی شرکت ثبت کنید و چه نمایندگی یک شرکت ایرانی رو در دوبی بگیرید فرقی نمیکنه چون شریک عرب معمولا" خودش میدونه اینکار کاملا" سوری هست و براش هم فرقی نمیکنه پس در نهایت اینکه شرکت رو در دوبی ثبت کنید و یا نمایندگی یک شرکت ایارنی رو در دوبی بگیرید باید یک شریک عرب داشته باشید و در اصل قضیه فرقی نمیکنه.
اطلاعاتی که داشتم مربوط به تحقیق بنده در دوبی و حدود 1ماه پیش هست.