2017-03-28 ساعت 21:25
(2017-03-28 ساعت 21:13)فام مج نوشته:(2017-03-28 ساعت 19:07)Alissa نوشته: سلام دوستان خواهر من امروز مصاحبه داشتن وكليرنس خوردن .ازشون گواهى عدم سو پيشينه از پليس ايتاليا خواستن.اينا يه گواهى عدم سو پيشينه ى يه برگى برده بودن ولى منشى كنسول گفته كه اون گواهى ٢ برگيه و اسمش carichi pendente هست.چطورى بايد اين رو بگيريم.لطفا اگه كسى در اين مورد اطلاعى داره به ما كمك كنه.ممنون.
فکر کنم خواهرتون باید برن همونجا که پلیس رکورد اول رو گرفتن و ازشون بخوان که این گواهی جدید رو بهشون بدن، اگرم اونجا این گواهی رو صادر نمیکنن بالاخره راهنمایی میکنن که خواهرتون کجا باید بره،نگران نباشین
اين گواهى اول رو يكى از دوستاشون كه تو ايتاليا بود براشون با هزار زور و زحمت گرفته بود و اصلا نميدونم فرمتش درست بوده يا نه چون اگه درست بود كه بايد قبول ميكردن.
آليس-1980 هستم اين آيديم موقتيه CN:2014AS58## ابوظبى كارنت:مارچ مصاحبه: هفته ى دوم مى،خودم:كلير با إيميل فهميدم.آپديت: روز مصاحبه و فرداش هر ٢ مون،روز سوم: همسرم،٢٨ مى خودم،١١ جون خودم با ايميل،٣٠ جون،١و ٢ جولاى هر دومون و من ايشود٨ جولاى هردومون، ٣٠ جون پاسمو دادم سفارت