موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
(2017-03-30 ساعت 02:13)V_B نوشته: (2017-03-29 ساعت 12:25)gogoli-boy نوشته: (2017-03-29 ساعت 11:48)V_B نوشته: سلام به همه
من امروز 90 روز شد که منتظر کلیر هستم.
تا حالا هم هیچ آپدیتی نداشتم خواستم یه ایمیل به سفارت بزنم اما متاسفانه متن ایمیل رو نمیدونم.
قبلا یه جایی دیده بودم هر چی سعی کردم نتونستم پیدا کنم اگر کسی متن
ایمیل رو بزاره ممنون میشم.
با سلام
نگران نباشيد دوست عزيز سفارت ارمنستان بعد از اتمام مراحل اداري كيس آپديت مي كنند و شماره در سايت اعلام مي كنند.
ايميل پيگيري كيس:
Case number: X
در این قسمت کیس نامبرتون
Principal Applicant Name: Name & Family
نام و نام فامیلیتون
Date of birth: X
تاریخ تولدتون ( شامل روز و ماه و سال تولدتون )
Visa type:
Diversity visa ('Visa Lottery')
متن زیر رو زحمت میکشید و جای خالیش رو پرمیکنید و برای سفارت جهت پیگیری وضعیت کلیرنس ارسال میکنید.
Dear Madam/Sir,
I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in .......... on .............. and the embassy officer told me to check my status after 2 months, but now after....... month, my administrative processing has been still pending and I'm really worried about my case .
I would appreciate if you kindly inform me about the latest status of my case.
I am Looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
Yours sincerely
موفق باشيد.
سلام مجدد
خیلی از لطف شما ممنونم.
ایمیل زدم به سفارت و بعد چند ساعت جواب دادن.
همون حرف همیشگی که پروسه اداری در دست ما نیست و باید صبر کنی تا تموم بشه.
و تو سایت Ceas هم آپدیت شدم به خاطر ایمیل
سرهاست در این سودا چون حلقه زنان بر در
تا بخت بلند این در بر روی که بگشاید
توکل به خدا
خوش به حالتون حداقل آپديت ميشين به من جواب ايميل دادن ولي اصلا آپديت نميشم!دوبار به ايميلم جواب دادن ولي آپديت نداشتم!
کیس نامبر:حدود **15
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير