سلام
شنیدن یا نشنیدن ، دیدن یا ندیدن ، اشکها یا لبخند ها ، دعا ها یا کفر ها ، نذر و صدقه ...... چه کسی خوشحال خواهد شد و چه کسی غمگین و ناراحت ، همه و همه این دوشنبه فقط در "مهاجرسرا"
عجب حکایتی هستش تابستان هر سال ، برندگان جدید ، چشم به مانیتور و سایت لاتاری برای اعلام سری کارنت ها ، برندگان قدیمی چشم به سایت سفارت ها برای دیدن کلیر . یک دسته دیگه هم هستند مثل ما ها که چشم به ایمیل و پست هستیم ، کسانی که " نامه اول برنده شدن را دریافت نکردند" . ظرف هفته گذشته به 5-4 نفر از دوستان از طریق ایمیل ، کیس نامبرشان اعلام شده است و بقیه منتظر دریافت ایمیل.
استرس و نگرانی و هیجان ،دعا و ذکر و نذر ، همه جا در سایت مهاجرسرا موج می زنه.
اما من میدونم که ساعت 9 به بعد فردا شب اینجا خبرهای خوشی میشنویم و می بینیم
شنیدن یا نشنیدن ، دیدن یا ندیدن ، اشکها یا لبخند ها ، دعا ها یا کفر ها ، نذر و صدقه ...... چه کسی خوشحال خواهد شد و چه کسی غمگین و ناراحت ، همه و همه این دوشنبه فقط در "مهاجرسرا"

عجب حکایتی هستش تابستان هر سال ، برندگان جدید ، چشم به مانیتور و سایت لاتاری برای اعلام سری کارنت ها ، برندگان قدیمی چشم به سایت سفارت ها برای دیدن کلیر . یک دسته دیگه هم هستند مثل ما ها که چشم به ایمیل و پست هستیم ، کسانی که " نامه اول برنده شدن را دریافت نکردند" . ظرف هفته گذشته به 5-4 نفر از دوستان از طریق ایمیل ، کیس نامبرشان اعلام شده است و بقیه منتظر دریافت ایمیل.
استرس و نگرانی و هیجان ،دعا و ذکر و نذر ، همه جا در سایت مهاجرسرا موج می زنه.
اما من میدونم که ساعت 9 به بعد فردا شب اینجا خبرهای خوشی میشنویم و می بینیم

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک