2017-04-27 ساعت 07:32
(2017-04-27 ساعت 00:48)alireza 86 نوشته:سلام دوست من(2017-04-25 ساعت 09:37)houmanlimoo نوشته:با سلام. در مورد ثبت نام در سایت وارد سایت (قسمت ویزای مهاجرتی شدم). پس از ایجاد حساب کاربری و کلیک روی قسمت I have received a letter to register or schedule a Diversity Lottery visa appointment در صفحه بعدش دو گزینه بود که نمیدونم چی بنویسم. یکیش شماره پرونده و دیگری(2017-04-25 ساعت 00:14)alireza 86 نوشته: سلام
من نامه دومم رو امروز دریافت کردم. میخواستم بدونم حالا باید چه کارهایی انجام بدم. مثل اینکه باید در سایتی مدارکی رو ارسال کنم (اسم سایت و مراحل انجامش رو کسی میتونه راهنمایی کنه). و اینکه تا کی وقت داریم تا مدارکمون رو به آنکارا ارسال کنیم. و وقت دکتر رو باید کی بگیریم.
و مراحل دیگه اگه هست رو میشه راهنمایی بکنید
با تشکر
سلام
اول از همه واکسن هاتونو کامل کنید، مخصوصا واکسن هپاتیت(که سه مرحله) و MMR (که دو مرحله هست) ، اگه آبله مرغان گرفتید آزمایش مربوطه رو انجام بدید(البته اگه ساکن تهران هستید با مراجعه به انیستیتو پاستور خودشون راهنمایی میکنن)
بعد از واکسن دنبال جمع و جور کردن مدارک، ترجمه،نامه تمکن مالی، عکس های مورد نیاز باشید
برای هیچ سفارتی نیاز به ارسال مدارک نیست(البته به گفته دوستان در پست های قبلی)
وقت دکتر آنکارا رو هم میتونید آنلاین رزرو کنید. مدارک اون رو هم از خود سایت دکتر مربوطه نوشته(تو موضوع سفر به ترکیه هم میتونید مطالعه کنید)
در خصوص ثبت نام پست هم بعد از گذشت یک هفته از نامه دومتون به سایت ais.usvisa-info.com مراجعه کنید و اونجا ثبت نام رو انجام بدید،ممکنه اگه زود مراجعه کنید هنوز اطلاعات مربوط به محل مصاحبتون تو سایت آپدیت نشده باشه و خطا بده.
موفق باشید
DS-260 Number هست. میشه راهنمایی کنید؟
انتخاب شعبه پستي
البته بهتر بود در تاپيك مربوط اين سوال مطرح ميشد.