کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند
(2010-09-14 ساعت 01:30)sorooshii نوشته:  تبریک به نارسیس عزیز

تبریک مجدد به احسان عزیز

نارسیس جان ، لطفاً حدود کیس نامبر خودتون را درسایت قرار دهید تا هم دوستان مطلع شوند و جدول آپدیت شود.

اما احسان جان، شما تا 6-5 صفحه پیش خودتون بشدت دریافت هرگونه ایمیل از کی سی سی را رد می کردید امکان آن را زیاد نمی دانستید.

بعد از آنکه ایمیل کیس نامبر را دریافت کردید ، فرمودید که" نگرانی دوستان را درک می کنید و خودتون هم تا چند روز پیش این حس بی اعتمادی را داشتید"

اما حالا که تاییدیه کیس نامبر را از کی سی سی دریافت کردید و لطف کردید ما را در جریان قرار دادید، ادبیات خودتون را عوض کردید و دوستان دیگر را شکاک خطاب قرار می دهید؟؟ درست نیست. از شما انتظار نداشتیم .

دوست عزیز sirvaan هم ایمیل مشابه دریافت نمودند با کیس نامبر 43xxx . به ایشان هم تبریک می گویم. بدلیل اینکه امکان دریافت ایمیل و پیام خصوصی را غیر فعال نمودند ،لطف کنند ، این امکان را فعال نموده و با پیام خصوصی در خصوص موضوعی با من در تماس باشند . مهم است.

سوالی داشتم از دوستان ، آیا کسی از دوستانی که کیس نامبر را دریافت کردند از طریق ایمیل ، آدرس ایمیل روز ثبت نامشان با آدرس ایمیل درج شده در فرم 230 متفاوت بوده است؟؟؟ اگر هست به کدام آدرس ایمیل آمده کیس نامبر ، روز ثبت نامی یا به آدرس ایمیل درج شده در فرم 230 ؟؟؟؟؟ ( چون خود من اصلاً یادم نیست که زمان ثبت نام چه آدرس ایمیل را دقیقاً وارد کردم ، به یکی از آدرس ها شک دارم ، که تازه رمز آن را هم فراموش کردم »( )

مرسی

سلام
ممنون از تبریکتون
کیس نامبر من 22XXX هستش
در جواب سئوال تون : من با ایمیل جدید با KCC مکاتبه کردم که جواب درست و حسابی به من ندادن . اما ایمیل کیس نامبر من به ایمیل قدیمی من امد که موقع ثبت نام داده بودم .
صمیمانه امیدوارم که رمز ایمیل قدیمیتو یادت بیاد .

تشکر کنندگان: ehsan.birjandian

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند - توسط narcis_ala - 2010-09-14 ساعت 02:20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان