2010-09-14 ساعت 16:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-14 ساعت 16:45 توسط hasti_banoo.)
(2010-09-14 ساعت 15:22)khashayar6310 نوشته: دوستان عزیز ما به یک مشکل جدی بر خوردیم که من تازه امروز فهمیدم میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید :ای بابا نمیدونم
فامیلی بابای من توی پاسپورت و ویزا با هم تفاوت داره و تازه ما امروز که رفتیم بلیط هارو بگیریم متوجه شدیم .
فامیلی من و خواهرم در ویزا درسته و مال بابای من هم فامیلی رو مثل همون اسپل ویزای ما نوشته ولی نکته اینجاست که اسپل فامیلی من و خواهرم با بابام فرق داره توی پاسپورت برای ما با i نوشته برای بابام با y اگه ممکنه زودتر راهنماییم کنید .
از همه ممنون
اخه چرا همون موقع چک نکردید؟

حالا بذار دوستان نظرشونا بدن تا یک نتیجه اساسی بگیریم
ولی می ترسم از این طرف هم پرواز کنید تو فرودگاه LA بهتون گیر بدهند
و راه درست از نظر من هماهنگ کردن با KCC می باشد
که در صورت حضوری رفتن فکر کنم هم ان ها راحت تر متوجه بشند و هم خیلی کمتر زمان ببرد
این نظر شخصی من می باشد
ولی یکی دیگر از بچه ها هم در همین سایت به چنین مشکلی بر خورده بود ولی ایشان در امارات بود و متوجه این موضوع شده بود و زمانی که با KCC تماس گرفته بود گفته بودند پاسپورت خودش را ببره تا ویزا را براش اصلاح کنند
و سپهر هم از بچه های 2010 اصفهان به همین مشکل برخورده بود
و جالبه هنگامی که رفته بود ویزای اولی را باطل کرده بودند و یک ویزای دیگر با اسپل جدید در صفحه ی دیگری از پاس زده بودند
خشی جان این تجربه من در این زمینه
نکته:
سریعا پس از جمع اوری اطلاعات از دیگر کاربران با تجربه
نتیجه گیری کن و دست به کار بشو که دیر نشه
(2010-09-14 ساعت 12:49)amooreza نوشته: مرسی از راهنمائی تون ممنون اما یه سوال دیگه من مشکلات پزشکی نداشتم و مشکلات مالی و مخالفت های خانواده و اسپانیر و ... و حالا ای براشون قابل قبوله؟؟
دوست من در اولین فرصت همین الان با سفارت تماس بگیر و بهشون بگو مورد اورژانسی داشتی و نمیتوانستی به دلیل مسائل پزشکی به موقع به مصاحبه بروی
و ازشون در خواست وقت جدید کن
و بعد هم یک برگه رسمی از یک بیمارستان بگیر مبنی بر این که سخت مریض بودی و خودتا به مصاحبه برسان
توصییه:
یک دقیقه هم زودتر بجنبی یک دقیقه است
چون خیلی دیره