2010-09-15 ساعت 18:47
(2010-09-15 ساعت 09:15)alisarshar نوشته: سلامسلام دوست عزیز
با عرض معذرت من منظور اين متن را نفهميدم يعني چي اين چيزايي كه اينجا گفتين مربوط به ما ميشه ؟ يعني ما احتياج به هيچ كدوم از اينها رو نداريم؟
البته من اينو ميدونستم كه هركس هر كجاي دنيا غير از ايران تو لاتاري برنده بشه بدون مصاحبه و اينجور قرطي بازيا وارد آمريكا ميشه و اين برنامه ها فقط شامل افراد ايراني هستش!!!!
این روال کاری برای کسانی هستش که در حال حاضر در آمریکا ساکن هستند. یعنی ویزا گرفته اند (هر نوع ویزایی)
دقیقا برعکس: مصاحبه، ارسال مدارک و روالی که ما داریم طی می کنیم برای همه کشورهای مجاز به شرکت در لاتری یکسان است و تنها کسانی به این کار نیاز ندارند که در زمان برنده شدن در آمریکا باشند و قبلا یک نوع ویزای آمریکا را دریافت کرده اند!

منبع:
WWW.DVSELECTEE.STATE.GOV
(2010-09-15 ساعت 09:31)farshad_sh نوشته: سلام دوستان.
همونطور که قبلا گفتم ميل حاوي Case Number براي من ارسال شده. من همون روز براي KCC ميل زدم که رسيدن فرم ها و Match بودنشون رو ازشون بپرسم که امروز جواب دادن The information you have provided does not match the case.
حالا نمي دونم که مشکل از اطلاعاتيه که موقع ثبت نام اينترنتي وارد کردم يا مشکل از Case Number. سوال من اينه که اگه کيس نامبر اشتباه باشه ميگه که آقا کيس نامبر معتبر نيست يا اشتباه است يا اينکه همين جمله معروف does not match رو برامون ميفرستن.
تا حالا غصه نداشتن کيس نامبر رو ميخورديم الانم که نميدونم کدوم يکي از اطلاعاتم مشکل داره.
ممنون ميشم اگه نظري دارين بگين
پي نوشت: تو سابجکت ميلي که از طرف KCC براي من ارسال شده بود، اسمم رو با 2 تا کاما از هم جدا کرده بود. به اين صورت:
2011as00020xxx OSTxx, SHAxx ESFxxxxx, FARSHAD
واضح تر بگم: اسم فاميل من 3 سيلاب هستش ولي با کاما از هم جدا نمي شن منم روز ثبت نام اينترنتي با کاما از هم جدا نکردم و توي فيلد Middle Name هم چيزي ننوشتم اما توي سابجکت ميل به اين صورتي بود که براتون نوشتم. حالا ممکنه ايراد از اين باشه؟ که من تو اي ميلي که فرستادم اين هارو از هم با کاما جدا نکردم؟
پیشنهاد من:
1- در تاپیک مناسب سوالتان را بپرسید. در تاپیک اصلاح اشتباه در زمان ثبت نام در چندین پست تمامی جزییات مکاتبه برای این اصلاح را نوشته ام.
2- دقیقا با همان فرمتی که به شما ایمیل زدند نامتان را بنویسید. حتا اگر نام شما در ایمیلی که کیس نامبر را با آن اعلام کردند، اشتباه بوده! بعد که جواب دادند و مشکل does not match رفع شد به اصلاح مشکل بپردازید
3- لطفا اگر قصد پاسخگویی به این ارسال را دارید در تاپیک اصلاح اشتباه در ثبت نام پاسخ دهید.
پیروز باشید
(2010-09-15 ساعت 14:12)مونیکا نوشته: فرشاد جان 820 رو از کجا اوردی؟؟ مگه 440 نیست برای هر نفر؟؟؟به تاپیک اطلاعات نامه دوم مراجعه کنید. در جواب آنکارا به ایمیل در مورد مدارک ارسالی ذکر شده که مبلغ 819 دلار برای هر نفر باید زمان مصاحبه به صورت نقد به دلار آمریکا پرداخت شود.
شاد و پیروز باشید