2017-06-15 ساعت 05:36
(2017-06-15 ساعت 02:44)bailarín نوشته: دوستان عزیز سه تا سوال دارم اگر امکانش هست راهنمایی کنید ممنون میشم
نامزد بنده درامد ماهانه داره اما نه از یه کار ثابت به نظرتون این مشکلی ایجاد نمیکنه واسه اسپانسر شدن ؟
میزان درامد سال اخر مهمه یا کلا سه سال اخر ؟ چون یه جا خوندم که مدارک مالیاتی سه سال اخر رو میخوان
و اینکه برای اقایون کارت پایان خدمت یا معافیت نیاز هست یا نه ؟ چون بنده در حال گرفتن معافی هستم اما حداکثر کارت معافیتم تا یه سال دیگه دستم میاد و نمیدونم چه فکری واسه مصاحبه و سفارت کنم
لطفا راهنمایی کنید چون از نگرانی کم مونده تلف بشیم
سلام دوست عزیز، جواب سوال اول شمارو مطمن نیستم ولی فکر میکنم مشکلی نباشه.
۲- درامد سالیانه مهمه و باید از یک سطحی که مدنظرشون هست بیشتر باشه درغیر اینصورت شما نیازبه یک اسپانسر دیگه هم دارین. در مورد مالیات معمولا سال اخر رو چک میکنن ولی گفته میشه سه سال اخر رو همراه داشته باشید بهتره.
۳-روز مصاحبه حتما باید داشته باشید. در روز مصاحبه دو حالت ممکنه پیش بیاذ: یکی اینکه بخوان ویزای یه ضرب بدن و بدلیل نداشتن کارت پایان خدمت نقص مدرک بخورین و بگن هروقت فرستادین براشون ویزاصادر میشه . حالت دوم بکگراند چک بخورید که مشخص نیست کی کلیر بشید و ازتون میخوان هروقت کلیر شدین نقص مدرک که همون کارت پایان خدمت هست رو براشون بفرستین تا ویزاصادر شه.
K1
ارسال مدارک: Jul. 2016
اپروو: Oct.
کیس نامبر: Nov.
مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
ورود به امریکا: March 2017.
ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
انگشت نگاری: May 2017
مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020
ارسال مدارک: Jul. 2016
اپروو: Oct.
کیس نامبر: Nov.
مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
ورود به امریکا: March 2017.
ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
انگشت نگاری: May 2017
مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020