2010-09-17 ساعت 01:58
(2010-09-17 ساعت 00:46)hamed2010 نوشته:نقل قول:------------------------------------------------------
در مورد نقد بالا من فکر میکنم نقاد عزیزمون خیلی خواسته با مسئله ریاضی وار برخورد کنه. شما مطمئن باشید نه سازندگان فیلم نه اکثر بینندگان، این شبه مستند رو به عنوان یک فیلم علمی نگاه نکردن،که بعد مثلاً کسایی که برای اولین بار با این مسئله روبرو بشن بگن اوه مای گاد، یک قانون جدید اومده مثلاً از تئوری کوانتوم هم خفن تر! این فیلم در رده ی فیلمای motivational (انگیزه دهنده) قرار میگیره و در ضمن در غرب!! کلی ازین جور چیزا و نویسنده ها وجود داره. مثل wayne dyer ؛ Antony robbins و . . .
اینی ام که هی میگن قانون جذب قانون جذب، منظور از قانون یه چیزی مثل قانون جاذبه نیوتن نیست که برادر من! این قانون جذب تو فرهنگ مسلمونا میشه دعا! مثلاً طرف یه چیزی رو از موجودی به نام خدا میخواد حالا یا بهش میرسه یا نه و ...
اینا همه بحثای روانشناسیه و روانشناسیم توش قانون مانون (به اون معنی که تو فیزیک هست) خبری نیست!
بخوای اسلامیشو بگی: "آدمی که به گناه فکر کند به سمت آن کشیده می شود."
بخوای یه جور دیگه بگی: مسلماً خیلی شده شما یه لغت انگلیسی جدید مثلا از روی یه فیلم یاد گرفتی و اون موقع فکر میکردی لغت پرکاربردی نیست ولی در کمال ناباوری مثلاً توی همون هفته 2، 3 بار دیگه هم شنیدی! مسلماً شما قبلاً این لغت رو شنیدی ولی چون باهاش صنمی نداشتی گوشت به کلمه حساس نبوده.
مخلص کلام اینکه: مطمئن باش شما اگه به توصیه های اون فیلم عمل کنی شادتر زندگی خواهی کرد و جدا از اینکه به اون آرزوت برسی یا نه از زندگیت راضی خواهی بود. "به نظر من فکر رسیدن به آرزو از خود رسیدن به آرزو آدم رو بیشتر شاد میکنه" چرا؟
چون تا قبل از اینکه به آرزو برسید نمیدونستید چه اخلاق گندی داره، 2روز که باهاش زندگی کردید میفهمید چه کلاهی رفته سرتون!! (just kiddin منظور از آرزوی پاراگراف بالا آرمان و هدف هستا)
خوب عزيز من , اگر شما نسبت به اين نقد جبهه نميگرفتي بخش عمده اين متن هم همان چيزيست كه شما داري ميگي!
البته نا سلامتي بنده 4كلاس سواد دارم كه بدونم منظور از قانون جذب همان جاذبه نيوتن نيست!!!
اصلا فلسفه دعا ارتباط برقرار كردن با خدا و كسب آرامش از اين راه است( كه به عقيده من ربطي هم به دين اسلام كه اشاره كردين يا هر دين ديگه اي نداره) نه اينكه ما با دعا كردن سرنوشت يا چيز ديگري را بخواهيم تغيير بديم (سرنوشت دست خداست).
بنابراين منظور من از آوردن اين نقد اين بود كه بگم در رسيدن به يك هدف اين طور نيست كه با تمركز كردن و فكر كردن به اون هدف, كائنات دست به دست هم داده و اون خواسته مارو مثل غول چراغ جادو!! براورده ميكنند. بلكه رسيدن به هدف نيازمند تلاش و آگاهي و صد البته تمركز و فكر كردن در آن است.
اما همينطور كه بنده و شما اتفاق نظر داريم افكار مثبت انسان رو شاد و زندگيو به كام آدم شيرين ميكنن.