کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند
(2010-09-17 ساعت 10:11)sorooshii نوشته:  
(2010-09-17 ساعت 09:40)hassan1358arab نوشته:  دوستان هر چی میل میزنم مبنی بر اینکه نامه ای دریافت نکردم و ایا مدارکم رسیده و اینکه تاریخ مصاحبه ام کی هست جواب درست و حسابی نگرفتم تا حالا .
به نظر شما چکار کنم؟

معمولا این جواب رو میدن:
Thank you for your inquiry.

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information

سلام حسن عزیز

خوبی شما؟ آقا چرا در آمارگیری شرکت نکردید پس؟؟؟!!! افتخار می دادید و اطلاعات شما را در جدول ثبت می کردیم.

درخصوص ایمیل ، اصلاً بی خیال بشوید. فقط ایمیل زمانی بزنید که کیس نامبر دستتون باشه و بخواهید صحت آن را بررسی کنید.

تنها کاری که من پیشنهاد می کنم به شما اینست که از ساعت 16 به وقت خودمان تا ساعت 00:30 بامداد فردا ، ایمیلی را که زمان ثبت نام خود در فرم آنلاین وارد کردید را refresh کنید و منتظر ایمیل از کی سی سی باشید.

اگر هم مشکلی مثل من برایتان پیش آمد ، فقط چشم انتظار پستچی محترم باید باشید و دعا کنید.

دوستان امروز 3-2 نفر زنگ بزنند و بپرسند دوباره که آیا قصد دارند که در سپتامبر برای ما ها مجدداً نامه بفرستند یا نه؟؟ من که ازبس زنگ زدم دیگه تحت تعقیب FBI هستمBig Grin

پس تا شب خبرهایی از کی سی سی مخابره کنید.

درضمن تاپیک خیلی سوت و کور شده استSad

sorooshiiعزیز چی‌ بیاییم بگیم واسه ما که هیچ نیومده هنوز باید بیاییم هر شب خواب‌ها مونو تعریف کنیمBig Grin دیشب خواب دیدم برام بالاخره نامه آمده بود یعنی‌ میل،subject اسم و فامیلم توش بود جیغ میزدم و دستم میلزرزید بازش کنم اما وقتی‌ باز کردم نوشته بود شما واجد شرایط نیستید Sadدیگه از همه چی‌ ما رو انداختند دلم میخواهد زودتر تکلیفمون روشن بشه بدونیم کجائی هستیم،اما حیف هیچ خبری نیست،اون دوستان هم شانس آورد‌ند فکر کنم باید بشینیم منتظر نامه فقط
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: rayan.s ، sorooshii

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند - توسط farnaz82 - 2010-09-17 ساعت 10:40

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان