2017-08-23 ساعت 06:35
(2017-08-23 ساعت 01:04)Haghighat نوشته: بسیار سپاسگزارم دوست عزیز که به این زیبایی پاسخ دادید. راستش خیلی نمیتونم هزینه کنم و در ماه میتونم 1000 دلار برای اجاره بدم. اگر اطراف راکویل هم باشه اشکالی نداره فقط امنیتش اوکی باشه یه بچه کوچیک دارم که البته زیر سن مدرسه هست و هر دو قرار یه مدتی با هم باشیم به همین خاطر امنیتش برام خیلی مهمه. شما اطراف راکویل،کدام ناحیه رو پیشنهاد میدید؟
من یه مدت خونه یکی از اقوام در بالتیمور بودم ولی از اونجایی که پیشنهاد کار در راکویل داشتم ترجیح میدم خداقل همون اطراف راکویل باشم.
منطقه های اطراف راکویل و خودش کلا به نسبت خیلی بهتر از بالتیمور و اطرافش هستند. فقط چند جایی هست که باید ازشون دوری کنید (مثل Montgomery Village و اطراف Lake Forest Mall هردو در گیترزبرگ وشعاع نیم مایلی شرق دانتاون راکویل) مگرنه از نظر امنیتی خوب هستند. برای پیدا کردن محل اسکان یرای ماهی هزاردلار یکم کارتون سخته ولی کار نشد نداره احتمالا استدیو بتونید پیدا کنید. با توجه به شرایط شما شاید ساختمان های هایراز گزینه خوبی باشند چون همشون سیکیوریتی دارند و ورود خورج حتی مهمان ها هم کنترل می شه. این زیپ کدها رو ببینید. خوب هستند به ترتیب
20852
20878
20850 محله های King Farm , Montrose و محدوده اطرافشون و البته ساختمان های برخیابان Rockville Pike
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳