2010-09-18 ساعت 01:23
(2010-09-18 ساعت 00:55)Shahoo52 نوشته:(2010-09-17 ساعت 18:14)Mohsen13 نوشته: دوستان عزیز سلام
تا پایان پروسه لاتاری 2010 نزدیک به 310 ساعت دیگه باقی مانده برای کسانی که توانستند ویزا رو بگیرند آرزوی موفقیت میکنم و برای کسانی که منتظر کلیرنس هستند ( از جمله خودم) صبر و تحمل از خدا میخواهم .
می دانم که در این لحظات تعدادی از دوستان حال و رمق درست وحسابی ندارند . تعدادی دانشجو هستند و برای آینده تحصیلی خود نمی توانند تصمیم گیری کنن و تعدادی هم از خانواده ها تقریبا از روال عادی زندگی خارج شده و هر روز چشم به مونیتور کامپیوتر های خود به دنبال کیس نامبر خود میگردند
در ترکیه که بودم از منابع موثق شنیدم که تعدادی از ایرانی ها در سال های گذشته به خاطر به موقع نیامدن کلیرنس موفق به گرفتن ویزا نشدند.(نمی خواهم موج منفی بدم ولی حقیقت تلخ است ) با اسپانسرم در آمریکا که تلفنی صحبت کردم (ایشان با یک وکیل مهاجرت در تماس هستند) ایشان گفتند که هفته آخر به آنکارا رفتن لزوماَ به معنی دریافت ویزا نیست و تا برگه های پروسه امنیتی وارد پرونده شما نشود به شما به هیچ وجه ویزا نمی دهند و آن مبلغ 819 دلاری که شما به سفارت پرداخت کردید به منظور مفتوح بودن پرونده شما در سفارت است و به معنی صد در صد دریافت ویزا نیست(امیدوارم که همه بدون دردسر ویزا بگیرند) این مقدمات رو گفتم که بگم من یواش یواش دارم نا امید میشم ولی توکل به خدا .
دوستان این قضیه رو کش ندین
محسن جان من از همه بهتر میدونم که این شاید سخت ترین انتظار زندگی هممون باشه پس بهتره تحت هیچ شرایطی به قول خودت موج منفی نفرست وفقط به کلیر شدن همه فکر کن وامیدواری بده به دوستان منتظر کلیرنس
شاهو عزیز کاملا با شما موافقم
تو این چند روز باقی مونده ما فقط به لطف خدا و محبت دوستان نیاز داریم نه هیچ چیز دیگه همه کلیر میشن ما که عددی نیستیم ولی رو حرف شاهو حساب کننین چون دلش پاک و من از نزدیک دیدمش خیال همه راحت