2017-09-24 ساعت 14:02
(2017-09-18 ساعت 15:10)ahuraee نوشته: سلام به همه دوستان
من و همسرم سال 2015 وارد آمریکا شدیم و گرین کارت و پاس سفید گرفتیم و لی الان که بعد از دو سال میخواهیم برگردیم گرین کارت همسرم گم شده ولی پاس سفیدش موجود است و هنوز تاریخش رد نشده
به نظر دوستان با نداشتن فیزیکی گرین کارت و بودن پاس سفید مشکلی از لحاظ ورود به وجود می آید؟
یا بریم سفارت اطراف ایران درخواست ویزا بدیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بنده الان 9 ماه هست این مشکل رو دارم (نمیدونم دزدیده شد یا گم کردم یا افتاد دست کسی اخه آدم مریض زیاده )
متاسفانه ایران گیر کردم بعد از چقدر سختی و مشکلات شدید خونوادگی داشتم میرفتم که گم شد ، هی از آسمون میاد برام ( ولی فکر کنم دست کسی افتاده حقیقتش اخه این چیزا گم شدنی نیست یعنی هنوز تو کت من یکی نمیره که گمش کردم

سفارت الان که ویزا نمیده یا بده سخت میده . اصلا نرین چون دنگ و فنگ زیاد داره و خودتونو تابلو میکنین بدتر
باید برای ویزای sb1 اقدام کنین که جزو مدارک برای مصاحبه ویزاش ، اصل کارت اقامت هست .
تنها راهی که هست بگردید ایران دنبالش چون این چیزا معمولا گم نمیشه ،کسی برداشته
اعلام مفقودی کنین حتما
معمولا این چیزا میره اداره گذرنامه یا پست . من همه جا استعلام کردم . یه نفر مشکل منو داشت بعد از 11 ماه یکی داده بود پست بهش زنگ زدن بیا پیدا شده . کل پست شیرینی داد .
من بعد از چند ماه دوندگی تونستم نامه دادگاه رو بگیرم و الان دو ماه هست که با نامه دادگاه توی روزنامه سراسری و محلی اگهی میزنم بلکه یه خدا بیامرزی پیداش کرده باشه .زیادم اگهی ندین چون تلفن الکی زیاد میشه بهتون
موفق باشین