کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بازگشت به آمريكا پس از غيبت طولاني
(2017-09-18 ساعت 15:10)ahuraee نوشته:  سلام به همه دوستان
من و همسرم سال 2015 وارد آمریکا شدیم و گرین کارت و پاس سفید گرفتیم و لی الان که بعد از دو سال میخواهیم برگردیم گرین کارت همسرم گم شده ولی پاس سفیدش موجود است و هنوز تاریخش رد نشده
به نظر دوستان با نداشتن فیزیکی گرین کارت و بودن پاس سفید مشکلی از لحاظ ورود به وجود می آید؟
یا بریم سفارت اطراف ایران درخواست ویزا بدیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

بنده الان 9 ماه هست این مشکل رو دارم (نمیدونم دزدیده شد یا گم کردم یا افتاد دست کسی اخه آدم مریض زیاده )
متاسفانه ایران گیر کردم بعد از چقدر سختی و مشکلات شدید خونوادگی داشتم میرفتم که گم شد ، هی از آسمون میاد برام ( ولی فکر کنم دست کسی افتاده حقیقتش اخه این چیزا گم شدنی نیست یعنی هنوز تو کت من یکی نمیره که گمش کردم Sad )
سفارت الان که ویزا نمیده یا بده سخت میده . اصلا نرین چون دنگ و فنگ زیاد داره و خودتونو تابلو میکنین بدتر
باید برای ویزای sb1 اقدام کنین که جزو مدارک برای مصاحبه ویزاش ، اصل کارت اقامت هست .
تنها راهی که هست بگردید ایران دنبالش چون این چیزا معمولا گم نمیشه ،کسی برداشته
اعلام مفقودی کنین حتما
معمولا این چیزا میره اداره گذرنامه یا پست . من همه جا استعلام کردم . یه نفر مشکل منو داشت بعد از 11 ماه یکی داده بود پست بهش زنگ زدن بیا پیدا شده . کل پست شیرینی داد .
من بعد از چند ماه دوندگی تونستم نامه دادگاه رو بگیرم و الان دو ماه هست که با نامه دادگاه توی روزنامه سراسری و محلی اگهی میزنم بلکه یه خدا بیامرزی پیداش کرده باشه .زیادم اگهی ندین چون تلفن الکی زیاد میشه بهتون
موفق باشین

پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
بازگشت به آمريكا پس از غيبت - توسط ali1867 - 2014-07-08 ساعت 08:30
RE: بازگشت به آمريكا پس از غيبت - توسط kooz - 2018-10-13 ساعت 09:14
RE: بازگشت به آمريكا پس از غيبت طولاني - توسط bogey - 2017-09-24 ساعت 14:02
RE: komakam konid - توسط mason - 2011-05-20 ساعت 20:02
RE: komakam konid - توسط loveusa2010 - 2011-05-20 ساعت 21:16
RE: komakam konid - توسط shahrzad_a - 2011-05-20 ساعت 21:24

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان