2017-10-04 ساعت 20:06
(2017-10-04 ساعت 20:01)Sarsel نوشته:(2017-10-04 ساعت 04:22)Neha نوشته:(2017-10-03 ساعت 20:09)shayan_yg نوشته: zanam almane shaghi gharbi etefagh oftade
سلام،منم پدر مادرم روز ٢٦ جولاي ابوظبي مصاحبه داشتن پدر ap شدن و مادرم به افيسر گفتن منتظر ميمونن تا ويزاشون رو همراه پدرم بگيرن و متاسفانه كيس مادرم هم رفته زير ap جالب ماجرا اينجاست كه اصلا كيس نامبرشون رو وبسايت سفارت ابوظبي نميشناسه و ميگه اطلاعاتي در مورد اين كيس وجود نداره😓 و جاليته كه سفارت نه تلفني جواب ميده و نه جواب ايميل هام رو ميده ، شما مادرتون ويزاشون رو گرفتن و تشريف اوردن ؟ اگر خير بهشون برگه اي كه نشون بده ويزاشون اكي شده داده بودن؟ لطف كنيد به من بگين آيا به پدر شما كه ap شدن كارت آبي يا هر گونه كارتي داده بودند يا خير ؟ ممنونم
سلام دوست عزیزو شما اصلا نگران نباشید میتونید همین الان پاسپورت مادرتون رو بفرستید و ویزای ایشون رو تحویل بگیرین و مثل ما منتظر ویزای پدرتون بمونید. مامان من هم دقیقا مثل مادر شما به افیسر گفته بود میخواهند با پدرم برندو ولی بعد از فرمان 24 سپتامبر ترامپ ما پاسپورت مادرم رو فرستادیم سفارت و دو روزه ویزاشونو گرفتند و الان پاسپورتشون دست خودشونه. سفارت ایروان جواب ایمیل ها را میدهد ولی در مورد سفارت ابوظبی شنیده ام که جواب ایمیل نمیدهند. ولی به نظرم برای ویزای مادرتون اقدام کنید.
فراموش کردم بهتون بگم اصلا به نوشته AP سایت توجه نکنید چون هنوز کیس استس مادر من رو ارسال مدارک نشون میده درحالیکه ایشون الان ویزاشون توی پاسپورت هست و دستشونه. هر روز این سایت رو چک کنید و منتظر اعلام شماره کیس پدرتون باشید و بعد اعلام شدن می بینید که سایت CEAC هم وضعیت کیس را تغییر میده. این کار هر روز من هست روزی حداقل 2 بار