2018-01-14 ساعت 03:39
(2018-01-13 ساعت 23:21)afshin4749 نوشته:متاسفانه کالیفرنیا نیستیم دفعه قبل با وکیل ایرانی مشاوره تلفنی کردیم که گفتن میتونید اقدام کنید و مسئله ای نیست. که البته مسئله ای بود(2018-01-13 ساعت 21:40)soufia نوشته: من یک سوال عجیب غریب واسم پیش اومده. تو اپلیکیشن سیتیزن شدن سفرهایی که ۵ سال گذشته داشتیم رو باید بنویسیم. ما ۲۰۱۰ گرین کارت گرفتیم و رفت و آمد هر ۶ ماه تا۲۰۱۲ داشتیم. ۲۰۱۲ رفتیم ایران و ۱۱ ماه بعد برگشتیم و موندیم. همین سفر ۱۱ ماهه پارسال باعث رد شدن ما شد. الان که میخوام دوباره فرم پر کنم برگشت این سفر منحوس میفته تو ۵ سال. موندیم چطوری بنویسم اگر دوباره بیارم تو لیست مسافرت ها که باز مشکل سازه. یعنی ۸/۸/۲۰۱۲ رفتیم و ۷/۷/۲۰۱۳ برگشتیم. لطفا اگر کسی نظری داره ممنون میشم بفرمایید
برای حاشیه اطمینان ، شما یک چند ماهی را تحمل بفرمایید تا این پنج سال صاف و خالص بشود و شما بتوانید با خیال راحت اقدام کنید. این احتمال وجود خواهد داشت که دوباره مشکل گذشته برای شما تکرار شود !! یازده ماه زمان بسیار زیادیست. یک راه دیگر هم دارید و آنکه نظر یک وکیل مهاجرت را که عمدتا این نوع خدمات و مشاوره ها رایگان ارائه میدهند را جویا شوید. من نمیدانم شما کدام ایالت در حال حاضر زندگی میکنید. اگر در کالیفرنیا هستید ، این وکلا که اکثرا هم ایرانی هستند را میتوانید به پیدا کنید.