2010-09-19 ساعت 19:55
(2010-09-19 ساعت 19:16)R.F نوشته:(2010-09-19 ساعت 17:18)farshidkhalafi نوشته:(2010-09-19 ساعت 02:40)aidanaser نوشته: یه نکته مهم. با خوتون قوری و کتری بیارید. هم اینجا تنوعش کمه هم گرونه. آبکش واسه آب کشیدن برنج هم به زور پیدا میشه اگه بشه هم خیلی گرونه.
بقیه وسائل از ایران ارزونتره. اگه در این زمینه ها سوال داشتید بپرسید چون از روی بیکاری همش تو فروشگاهها می چرخم.
ممنون از راهنماییتون
در یه تاپیک خوندم که اونجا کارد میوه خوری و قاشق چای خوری کمیابه.آیا
اینطوره؟ممنون میشم بفرمایید چه موارد ضروری دیگری هست که بهتره با خودمون بیاریم
نه همچین چیزی نیست. نگران نباشید اونام قاشق چایخوری دارن, لازم نیست با انگشت قهوه هم بزنید!!
ببینید دوستان IKEA بیشتر جاها شعبه داره. از اونجا میتویند همه چی پیدا کنید. به جز این یه عالمه فروشگاه دیگه هم هست که همه چی توش پیدا میشه.
البته یه تاپیک به این منظور ایجاد شده که از اونجا هم میشه کلی اطلاعات گرفت.تاپیک "چه چیزهایی را با خود ببریم؟" .اگه دوستان اونجا اطلاعاتشون رو منتقل کنند به غنای اون تاپیک هم اضافه میشه.
مرسی
رزای عزیز
اون شهری که رفته بودی فکر میکنم پرتلند بود!! ایرانی هم داشت؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)