کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-09-19 ساعت 19:16)R.F نوشته:  
(2010-09-19 ساعت 17:18)farshidkhalafi نوشته:  
(2010-09-19 ساعت 02:40)aidanaser نوشته:  یه نکته مهم. با خوتون قوری و کتری بیارید. هم اینجا تنوعش کمه هم گرونه. آبکش واسه آب کشیدن برنج هم به زور پیدا میشه اگه بشه هم خیلی گرونه.
بقیه وسائل از ایران ارزونتره. اگه در این زمینه ها سوال داشتید بپرسید چون از روی بیکاری همش تو فروشگاهها می چرخم.ShyRolleyesShyRolleyesShyRolleyesTongue

ممنون از راهنماییتون
در یه تاپیک خوندم که اونجا کارد میوه خوری و قاشق چای خوری کمیابه.آیا
اینطوره؟ممنون میشم بفرمایید چه موارد ضروری دیگری هست که بهتره با خودمون بیاریم Smile

نه همچین چیزی نیست. نگران نباشید اونام قاشق چایخوری دارن, لازم نیست با انگشت قهوه هم بزنید!!Wink
ببینید دوستان IKEA بیشتر جاها شعبه داره. از اونجا میتویند همه چی پیدا کنید. به جز این یه عالمه فروشگاه دیگه هم هست که همه چی توش پیدا میشه.

البته یه تاپیک به این منظور ایجاد شده که از اونجا هم میشه کلی اطلاعات گرفت.تاپیک "چه چیزهایی را با خود ببریم؟" .اگه دوستان اونجا اطلاعاتشون رو منتقل کنند به غنای اون تاپیک هم اضافه میشه.
مرسی Smile

رزای عزیز
اون شهری که رفته بودی فکر میکنم پرتلند بود!! ایرانی هم داشت؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: alirezanz

پیام‌های این موضوع
مهلت مدیکال - توسط mosafer2 - 2010-04-25 ساعت 09:06
RE: مهلت مدیکال - توسط mosafer2 - 2010-05-01 ساعت 08:55
RE: مهلت مدیکال - توسط mimi - 2010-05-03 ساعت 14:42
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط free_free - 2010-09-19 ساعت 19:55

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان