2010-09-20 ساعت 08:55
(2010-09-20 ساعت 02:15)Ehsan2011 نوشته: سلام به همهٔ دوستاناحسان عزيز ممنون كه به فكر ما هم هستين
من با اینکه شماره پرونده خودم رو گرفتم ولی نمیتونم نیام و چک نکنم که دوستانم اینجا در چه حالی هستن. از صمیم قلب دعا میکنم که همه زودتر شماره پرونده رو بگیرن، زودتر میگم چونکه مطمئن هستم که در نهیات این ایمیل به همه خواهد رسید، شما تصور کنید که این همه پرونده با این حساسیت اگه قرار بود توی ایران بررسی بشه چی میشد. من الان که داشتم امر رو نگاه میکردم فکر کردم آیا مشترکتی بین آونهأی که نامه رو گرفتن از لحاظ نامه نگاری هست یا نه؟ من از دیگران خبر ندارم ولی در مورد خودم باید بگم من همان نامه هایی که دوستان به اشتراک گذاشتن رو فرستادم (دوستان جدید برن صفحههای قبل رو مطالعه کنند) اما یه نکته که حالا به ذهنم رسید این بود که من یک ایمیل زدم بودم با همان متنهایی که اینجا پیشنهاد شده بود اما در یکی از نامههای آخرین قبل از گرفتن شماره پرونده من مشخصات رو یکم کامل تر زدم که اعتماد رو جلب کنم مثلا علاوه بر شماره تأیید زمان ثبت نم و تاریکه تولد و نم و نم خانوادگی، نام پستی که از عمارت فرستاده بودم و زمانش را هم نوشتم و عکسی که به مدارکم پیوست کرده بودم تصویرش رو هم همراه نامه ضمیمه کردم به ایمیل. من فکر کردم که این شاید کمک کرده اونها اعتماد کنن. شایدم یه حدس هست و در نهیات همه بر اساس رسیدگی از طریق ایمیل شماره پرونده رو میگیرن. چیزی که باعث شد من اینطور فکر کنم این بود که شماره پرونده هایی که تا حالا داده شده خیلی از لحاظه شماره از هم با فاصله هستن.
حالا میتونن دوستانی که شماره گرفتن بیان و ایمیل هایی رو که زدن رو بررسی کنن و بگن که از این لحاظ آیا اونها هم این کاری رو که من کردم اونها کردن یا نه. شاید بتونیم یه نتیجه گیری کنیم.
اما این یک حدس و من فکر میکنم یه کم صبوری کنیم امید خدا همه از این مرحله خواهیم گذشت. و همان ایده ترتیب رسیدگی درست باشه.
[/php]
اما من هم كار شمارو كردم و توصيه هائي كه يوزر عزيز گفته بودن رو هم توي نامه ام لحاظ كردم و با دستخط خودم هم نوشتم ، البته تفاوت بنده با شما اينه كه من علاوه بر ايميل بصورت پستي و با دي اچ ال هم عكس زمان ثبت نام و ... رو فرستادم ، اما خبري نشده ، به نظرم دليل زودتر اومدن نامه شما اين نيست ، شايد بخاطر آواتار شماست يا ...
بازم تشكر كه همفكري مي كني
ارادتمند ، علي