کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-09-20 ساعت 10:47)hanim نوشته:  ولي واقعيت اينه كه بعضي وقت ها تا زماني كه به اداره سوشيال مراجعه نكني و درخواست ندي صادرش نمي كنن. مثلا من بعد از 20 روز كه رفتم بهم گفتن كه اصلا برام اقدام هم نشده با وجود اينكه من هم توي فرم230 II گفته بودم كه مي خواهمش
مرسی hanim عزیز.
بله, شما هم یکی از همون مثال ها هستید که باعث میشه بیشترامون به هر حال به اداره سوشال سر بزنیم, چه با فایده چه بی فایده!

(2010-09-19 ساعت 19:55)free_free نوشته:  رزای عزیز
اون شهری که رفته بودی فکر میکنم پرتلند بود!! ایرانی هم داشت؟
free_free جان, من پیش اسپانسرم بودم که ایرانی هستن و از طریق اونها و یه سری دوست دیگه, ایرانی ها رو میدیدم اونجا.

تقریبا ایرانی هاشون خیلی هم کم نیستن. به خصوص تو اون زمان یه فستیوال ایرانی اونجا برگزار شد که از هر قشر و شغل, ایرانی ها توش بودن.
دانشجو های ایرانی دانشگاه PSU (Portland State University) هم یه کمپی واسه خودشون درست کردن که از طریق اونها میشه با ایرانی های دانشجو آشنا شد.
خلاصه هر جا برید ایرانی داره, نگران نباشید!!
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: aadine ، Jav3 ، m.amjadi ، N.D ، alirezanz

پیام‌های این موضوع
مهلت مدیکال - توسط mosafer2 - 2010-04-25 ساعت 09:06
RE: مهلت مدیکال - توسط mosafer2 - 2010-05-01 ساعت 08:55
RE: مهلت مدیکال - توسط mimi - 2010-05-03 ساعت 14:42
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط R.F - 2010-09-20 ساعت 10:50

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان