2018-04-14 ساعت 10:17
(2018-04-14 ساعت 10:04)afshin4749 نوشته:(2018-04-13 ساعت 22:42)invisible man نوشته: سلام به همه دوستان مهاجر سرادوست عزیزم ،
دوستان دوتا سوال دارم از کسانی که اخیرا سیتیزن شدن و یا الان سیتیزن هستن:
- سوال اول اینکه در روز مصاحبه سیتیزن شیپی سوالی در مورد پول هایی که از ایران دریافت کردیم(مثلا حدود ۵ هزار دلار هر دو یا سه ماه) میشه یا نه؟
- سوال دوم اینکه اگر در مدت حدود ۶ یا ۷ ماه کار نداشتیم و با پول هایی که از ایران دریافت کردیم زندگی کردیم در روز مصاحبه سیتیزن شیپی دچار مشکل میشیم یا کاری به این موضوع ندارن؟
لطفا از دوستان هر کسی با این شرایط به مصاحبه رفته و دچار مشکل شده توضیح بده که باید چیکار کرد؟
با تشکر
بحث سیتیزن شیپی هیچ ربطی به این موضوع شما ندارد. موضوع سیتیزنی بیشتر برمیگردد به رفتار اجتماعی شما در دورانی که در آمریکا حضور داشته اید. اگر تعدد جرایم رانندگی داشته باشید و یا خدایی ناکرده سابقه ی دادگاهی و بازداشت و یا هرگونه محکومیتی را که از سوی دادگاه به سبب وارد آوردن خسارت به دیگران دریافت کرده باشید، میتواند موثر باشد. و یا اینکه شما سابقه ی سیاسی را در پرونده ی خود داشته باشید که خدایی ناکرده فعالیتهای شما بر زیان امنیت ملی آمریکا شناخته شده باشد. مثل عضویت در گروههای تروریستی و یا مشابه آن. در برخی موارد نیز ورشکستگی به عمد و یا عدم بازپرداخت بدهیهای سنگینی که منتج به دریافت حکم دادگاه باشد نیز بسیار موثر خواهد بود.
خیلی ممنون بابت پاسخ به سوال. من نگران هستم چون از چند نفر شنیدم که گویا در مورد اینکه مالیات رو پرداخت کردین یا نه سوال میکنند. من نگران شدم که سوالی در مورد پول هایی که از ایران میاریم بپرسن ولی گویا اینجور که شما توضیح دادین سوالی در این مورد پرسیده نمیشه. بازم ممنون از شما.