2018-04-14 ساعت 21:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-04-14 ساعت 21:39 توسط afshin4749.)
(2018-04-14 ساعت 12:15)invisible man نوشته:(2018-04-14 ساعت 12:04)afshin4749 نوشته:(2018-04-14 ساعت 10:17)invisible man نوشته: خیلی ممنون بابت پاسخ به سوال. من نگران هستم چون از چند نفر شنیدم که گویا در مورد اینکه مالیات رو پرداخت کردین یا نه سوال میکنند. من نگران شدم که سوالی در مورد پول هایی که از ایران میاریم بپرسن ولی گویا اینجور که شما توضیح دادین سوالی در این مورد پرسیده نمیشه. بازم ممنون از شما.
البته لازم به ذکر است که وضعیت مالیاتی شما قطعا تحت بررسی قرار خواهد گرفت و اگر مشکل مالیاتی داشته باشید ، بطور قطع پیش از آن به شما اطلاع داده خواهد شد و در بدبینانه ترین حالت ممکن است روز مصاحبه مشکل ساز شود.
ای بابا پس یعنی تا روز مصاحبه متوجه نمیشم که مشکلی هست یا نیست؟ خب اینجوری که خیلی وضعیت بدی میشه. یعنی کلا مصاحبه رو کنسل میکنن؟
من نمیفهمم این چه فرهنگی ست که ما ایرانیان داریم !!؟؟ استثنا هم ندارد ، همه ی ما را شامل میشود ! چرا ته هر چیزی را که میخواهیم برسیم به منفی ختم ش میکنیم !! شما چرا کل عرایض بنده را نادیده گرفتید و چسبیدید به همان بند آخرش !!؟؟ عزیزم این فرآیند آنقدر ساده و سهل است که وقتی موفق بشوید به دریافتش ، کلی به گذشته ی خودتان و دلشوره هایتان میخندید !! بیخیال شوید و فقط به مسائل روز زندگیتان فکر کنید. اگر احساس میکنید که در این مدت کاری کرده اید که ممکن است به زیان این دولت شده باشد، پس اطمینان داشته باشید که وقتی خودتان چنین نتیجه ای گرفته اید ، صد پله در آنها شدیدتر خواهد بود ! و اگر فکر میکنید که صاف و ساده و بی شیله پیله زندگی کرده اید و وجدانتان آسوده ست ، اطمینان داشته باشید که آنها نیز صد پله خیالشان از طرف شما راحتتر است . پس انقدر فاز منفی به خود و خانواده ی خود ندهید و هی انگشت اتهام را بطرف خودتان و وجدانتان نشانه نروید! سخت نگیرید و شاد باشید که در این مدت اگر نامه ای مبنی بر تخلف شما به دستتان نرسد ، یعنی شما کاملا بررسی و کلیر شده اید!! در غیر اینصورت خفت شما را خواهند چسبید. روشن شد ؟؟!!