2018-04-18 ساعت 22:43
(2018-04-18 ساعت 22:27)sol.sol نوشته:(2018-04-18 ساعت 10:25)mfarazz نوشته:ممنون از راهنماییتون. ما از لس آنجلس قصد نقل مکان داریم به دالاس چون قصد خرید خونه داریم اینحا مناطق خوبش خیلی گرونه زیر هفتصد هزار تا نیست تازه آپارتمان نه خونه. شما خود پلانو هستین؟ راضی هستین؟ خونه و مخارج زندگی چطوره؟(2018-04-17 ساعت 22:43)sol.sol نوشته: سلام دوستان عزیز دالاسی. ما تا یک ماه آینده قصد نقل مگان از کالیفرنیا به پلانو رو داریم. برای شروع با توجه به اینکه یه بچه سه ساله دارم کجا خوبه برای کرایه آپارتمان ؟ کدوم منطقه منظورمه؟ممنون
سلام
کد 75093 رو از map جستجو کنید محل مناسبی برای زندگی هستش.خصوصا حوالی تقاطع preston road و w park blvd بدلیل نزدیکی به مراکز خرید . یه سئوال داشتم. علت نقل مکانتون و میفرمایید.
و اینکه الان در کدوم نقطه از کالیفرنیاا ساکن هستید؟
با تشکر
ببخشید یه سوال دیگه من الان پلانو رو چک می کنم قیمت خونه مخصوصا اجاره آپارتمان بالاست نسبت به مناطق دیگه خیلی. شهرهای اطراف جایی نیست که بشه رفت و امد کرد و قیمتش پایین تر باشه. چون کار همسرم در پلانو هست احتمالا. مدرسه و امنیت برام خیلی مهمه. ممنون . ببخشید من کلی سوال دارم و هیچ آشنایی با دالاس ندارم قبلا هیوستون بودم ولی به دلیل آب و هوا و حشرات زیاد و مردمانش خوشمون نیومد. ولی شنیدم دالاس خیلی بهتره.
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ
صدور ویزا 25 AUG