2018-10-05 ساعت 01:45
(2018-10-05 ساعت 01:41)Sara120 نوشته:(2018-10-05 ساعت 00:55)Geeta نوشته:سلام مدارك را همان جا ازم خواست من تحويل دادم نامه اي دريافت نكردم تا حالا خبري شد با خبرتون مي كنم(2018-09-29 ساعت 06:34)Sara120 نوشته: سلام دوستان من بعد از ١٤ ماه انتظار بالاخره مصاحبه گرفتم امتحان را قبول شدم ولي چون سفر بالاي شش ماه داشتم خيلي سوال ازم كرد بالاخره فرمي را به من داد كه قبول شدم ولي قسمتي را كه برام علامت زد نوشته a decision can not yet be made about your application مداركي را هم ازم خواست كه دادم در ضمن ادرسم هم عوض شد اگر كسي اطلاعي در اين مورد داره ممنون مي شم راهنمايي كنه
با سلام
من امروز رفتم برای مصاحبه و چون سفرهای طولانی به ایران داشتم که البته هیچکدام بیشتر از 6 ماه نبود ، کلی سوال و جواب کرد و در نهایت گفت که تا دو تا 3 هفته دیگه نتیجه مصاحبه برام پست خواهد شد و البته ورقه ای که بهم داد همان مطلب که "تصمیم فعلا گرفته نشده" بود ، می خولستم بپرسم از شما
1 چه مدارکی از شما خواسته شد
2آیا مدارک را همان روز مصاحبه از شما درخواست کردند و شما همانجا تحویل دادین؟
3
آیا در این چند روز نامه ای دریافت کرده اید؟
من کلی نگرانم و استرس دارم بعد از 13 ماه انتظار حالا این مساله پیش آمده
از من اجاره نامه وبرق خواست نداشتم ولي سند اپارتماني كه اينجا خريده بوديم از سال ٢٠٠٧ را بهش دادم نميدونم ديگه چي بشه مدارك را به خاطر سفر بالاي شش ماه ازم خواست از شما مدركي خواست