2018-10-08 ساعت 00:16
(2018-10-03 ساعت 00:20)نيما ٩٢ نوشته:(2018-10-02 ساعت 17:35)shaya نوشته: سلااام دوستان من امروز نامه دریافت کردم که 6 نوامبر مصاحبه سی تی زن شیپی دارمدر جواب دوستانی که گفتند نمیشه بدون دریافت گرین کارت دائمی درخواست سی تی زن شیپی داد باید بگم که شده و اول دوستم که برزیلی بود و حالا هم من که هنوز گرین کارت ده سالمو دریافت نکردم و دارم میرم مصاحبه و دوستم هم اواخر جولای سی تی زن شد و هنوز که هنوزه گرین کارت ده سالش رو دریافت نکرده !
سلام
ممنون از اطلاع رسانی
شما بدون اپرو شدن برای گرین کارت دایمی(که ده ساله هست) سیتی زن نخواهید شد دوست عزیز این قانون است ولی خیلی ها همانند شما قبل از اپرو شدن نامه مصاحبه برای سیتیزن شیپی را دریافت خواهند کرد و همون آفیسر معمولا برای فرم I-751 هم شما را مصاحبه خواهد کرد؛ اگر هم اینگونه نباشد شما برای سیتی زنی مصاحبه خواهید شد و پروسه شما ادامه پیدا خواهد کرد تا زمانیکه باز اقامت دایم (گرین کارت ده ساله اپرو بشوید)..
درضمن زمانیکه شما سیتی زن میشوید گرین کارت خود را باید تحویل بدهید پس پس از اپرو شدن دیگر گرین کارت ده ساله ای دریافت نخواهید کرد و صرفا زمان برای قسم خوردن برای شما تعیین خواهد شد..
بهتره که برای مصاحبه سیتی زن سید خود بهمراه همسر خود مراجعه بکنید که درصورتیکه بخواهد پروسه I-751 شما رو جلو بیاندازند شما را مصاحبه بکنند همسر شما همراهتان باشد ..
ممنون که خبر دادید و اگر ممکنه بنوشید برای ما که چه زمانی فرم I-751 خود را ارسال کردید وبا کدام سنتر بوده اید ( کالیفرنیا یا ورمونت) ؛ اگر ممکنه ایلات خود را هم با ما به اشتراک بگذارید
به تمید خبر های خوب ..
من اگست 2017 برای کالیفرنیا اقدام کردم برای گرین کارت و اگست امسال برای تگزاس فرستادم مدارک سی تی زن شیپی مو !مطمئنم که اینی که شما میگین درست نیست چون دوست خودم شرریط مشابه خودم رو داره و هنوز گرین کارت ده ساله شو دریافت نکرده ولی اخر جولای سی تی زن شد و تموم شد همه چی !
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014