2019-05-15 ساعت 08:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2019-05-15 ساعت 08:56 توسط sadeghi897.)
(2019-05-14 ساعت 20:32)ehsansh نوشته: دوستان من دقیقا پارسال همین موقع واسه سیتیزن شیپ اپلای کردم. توی سایت تخمین مدت انتظار رو زده 3 روز تخمین تکمیل پرونده یک ماه. هنوز خبری از مصاحبه نشده. من از سیاتل اپلای کردم. کسی از سیاتل به تازگی برای مصاحبه رفته؟ به نظر به این مدت زمان هایی که توی سایت می زنن نمیشه اعتماد کرد.
داخل سایت قشنگ چک کن ببین نکنه شاید بهت تاریخ مصاحبه دادن شما ندیدی؟ قسمت documents اگر باشه اونجا هست.
اگر هم نه که زنگ بزن بهشون بگو. معمولا سه چهار ماه مونده به پایان تاریخ تاریخ مصاحبه می دن روالش این طوری هست.
اشتباه هست توی کارشون . من کالیفرنیا اپلای کردم وقتی که نامه مصاحبه اومد نامه تاریخش واسه ۲۰۱۸ بود بهشون توی همون سایت پیام دادم که تاریختون اشتباه هست دو سه روز بعد اصلاح کردن نامه جدید فرستادن. همه مدارک رو پستی هم می فرستن اما پست ممکنه که نامه رو یکی دیگه تحویل بگیره به هر دلیلی دست شما نرسه پس حتما قسمت مدارک داخل سایت دقیق نگاه کن
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.